Lansari filme, Stiri

Sunt star de cinema in trailerul ‘Super baieti’!

O sa va povestesc despre una dintre cele mai amuzante si originale surprize in care am avut rolul principal.

In urma cu cateva zile, Freeman Entertainmen a pregatit un eveniment pentru vizionarea filmului ‘Nice Guys/ Super Baieti’. Ca urmare a colaborarii avute cu distribuitorul, am fost invitata sa fiu prezenta si sa urmaresc filmul alaturi de celelalte persoane aflate pe lista.

Nimic neobisnuit, pana  cand sunt rugata sa ajung putin mai devreme decat inaintea celorlalti. Nu pun prea multe intrebari si ajung. Sunt rugata sa pozez in fata unui ecran verde, alaturi de un alt coleg de suferinta cinefila. Mimez o postura nevinovata si mi se multumeste. Lucrul ciudat urmeaza abia in sala. Inainte de inceperea filmului au inceput sa ruleze trailere. Si a inceput, spre surprinderea mea chiar cel pentru filmul la care la care fusesem invitata. Pana sa realizez ce se intampla, am inceput sa zambesc. Apar in trailer. Si asta ramane o amintire senzationala.

Pana fac multumirile, iata-l mai jos cu un making-of care atesta munca din spatele acestei surprize.

Multumesc  Freeman Entertainment pentru acest video care va intra intr-o colectie personala cu lucruri dragi si Grand Cinema& More via Baneasa Shopping City pentru complicitate.

Vizionare clip.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail