Lansari filme, Stiri

‘Suicide Squad’: lider de incasari in Romania

SS_70x100_logos_BUN„Brigada sinucigasilor”, productia Warner Bros. Pictures, spulbera box office-ul romanesc

Elita anti-eroilor din „Brigada sinucigasilor”, prezentata de regizorul David Ayer din 5 august pe marele ecran, zdrobeste box office-ul national si ocupa prima pozitie cu incasari uimitoare de peste 2.000.000 de lei si aproximativ 95.000 de spectatori in weekend-ul de lansare.

Mult anticipata actiune Warner Bros. Pictures „Brigada sinucigasilor” a fost lansata in tara in 91 de ecrane, adunand in total in weekend-ul de premiera 2.093.606 de lei din incasari si 94.698 spectatori, dintre care 165.740,5 de lei din cele doua sali IMAX. Scenarist si regizor, David Ayer introduce pentru prima data la cinema echipa celor mai mari infractori DC Comics, interpretati de o distributie exceptionala din care fac parte actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman si Viola Davis.

Nenumaratele reactii de pe retelele de socializare din jurul celor mai rai anti-eroi DC au devenit un adevarat fenomen si s-au concretizat intr-un succes de casa spectaculos, atat in Romania cat si la nivel international, in doar cateva zile de la lansare. Recordurile din premiera sunt dovada popularitatii personajelor negative, a umorului si actiunii atat de magistral prezentate publicului de catre David Ayer si echipa sa de actori.

„E atat de bine sa fii rau”… Cei mai periculosi anti-eroi incarcerati sunt selectati si fortati sa lucreze impreuna pentru guvernul american care ii trimite in misiunea de a invinge o entitate malefica misterioasa. Cu o mana de fier, Amanda Waller a decis care sunt cei mai odiosi indivizi capabili sa duca misiunea la bun sfarsit, fara sa riste pierderi insemnate. Totusi, cand realizeaza ca nu au fost alesi sa castige, ci pentru caracterul malefic irecuperabil, deci usor de sacrificat, brigada trebuie sa decida daca sa lupte pentru supravietuire in echipa sau sa-si incerce norocul pe cont propriu.

27

Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman si Viola Davis interpreteaza rolurile principale in „Brigada sinucigasilor”, un film regizat si scris de David Ayer, reputatul cineast care a semnat „Fury: eroi anonimi” si „Ultima razie”, avand la baza personajele DC Entertainment. Din distributia filmului mai fac parte Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach si Karen Fukuhara, aflata la debut.

Filmul este produs de Charles Roven si Richard Suckle, cu Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson si Geoff Johns in calitate de producatori executivi. Echipa de creatie cu care a lucrat Ayer este formata din: directorul de imagine Roman Vasyanov, scenograful Oliver Scholl, editorul John Gilroy, designerul de costume Kate Hawley si Jerome Chen, responsabil de efectele vizuale. Muzica este asigurata de compozitorul Steven Price.
Warner Bros. Pictures prezinta „Brigada sinucigasilor”, o productie Atlas Entertainment, un film de David Ayer, din 5 august la cinema, in 3D, IMAX 3D, 4DX si Dolby Atmos.

UPDATE 17.08: Pentru al doilea weekend consecutiv, elita anti-eroilor din „Brigada sinucigasilor”, prezentata de regizorul David Ayer, este filmul numarul unu in Romania, unde conduce box office-ul romanesc cu incasari de peste 1.156.779 de lei si 52.637 de spectatori, in cel de-al doilea weekend petrecut pe marile ecrane din tara.

UPDATE 22.08: A treia saptamana consecutiv, ‘Suicide Squad’ a devenit inca o data liderul incasarilor cu venituri de aproximativ 531.193 lei si s-a bucurat de un numar de 24.170 spectatori. Cu un cumul de peste 500 de milioane de dolari la box office-ul global, la nivel national cifrele inregistrate de ,,Brigada Sinucigasilor” ii aduc incasari de 6.260.642 lei, fiind vizionat de 314.805 spectatori.

Vizionare trailer:

 

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail