Noutati din lumea filmului, Stiri

Spectacol de Craciun pentru copii: Alice in Christmas Wonderland

ALICE IN CHRISTMAS WONDERLAND

O NOUA PRODUCTIE MINIARTSHOW BY IOANA GINGHINA

 Peste 400 de spectatori s-au bucurat de un text original, inspirat din povestea celebra „Alice in Wonderland” scrisa de Lewis Carrol, un spectacol magic, care i-a bucurat pe copii si le-a adus aminte adultilor despre importanta jocului si a comunicarii din vietile noastre

Spectacolul este dedicat copiilor începând cu 4 ani, dar și întregii familii, având o distribuție de excepție, muzică originală și proiecții multimedia care vor transforma sala din CinemaPro într-un tărâm fermecat.

Alice, este o fetita de 11 ani, care sta toata ziua in casa, jucandu-se cu telefonul.Nu mai vede cat de frumoasa este natura, viata si nu mai crede in magia Craciunului sau in Mos Craciun. Astfel ca ea intra intr-o lumea fantastica,unde descopera o tara care prin logica ei, este un total nonsens. Considerata , ca fiind cel mai bun exemplu de literature nonsens, „Alice in Tara Minunilor” este o poveste care are mesaje pentru toate categoriile de varsta, de la +4 ani.

Surpriza spectacolului este aparitia lui Mos Craciun!

hzpu_200_200

„Va propun o poveste care se petrece într-o lume magică, o poveste plina de nonsens, o calatorie initiatica si un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales ca acest proiect sa imbine un decor virtual spectaculos, costume colorate si spectaculoase si o interpretare actoriceasca dinamica pentru ca micutii sa nu se plictiseasca si sa descopre lumea frumoasa si magica a povestii, dar în care adevărata călătorie se întâmplă în interiorul micutei Alice.” a declarat Ioana Ginghina, producatorul spectacolului si manager MiniArtShow.

Costumele sunt semnate de Mirela Diaconu, decorul, Flavia Varga,proiecțiile si regia Florina Dumitrache, iar muzica originală a spectacolului este compusă de Eduard Petru Jighirgiu.

Din distribuție fac parte actori tineri, cunoscuți publicului din București: Tatiana Selaru, Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepadatu, Andreea Gaica și Diana Manaila.

Premiera spectacolului „Alice in Christmas Wonderland” va avea loc duminica, 4 decembrie, de la ora 11:00, la CinemaPro, I.C. Bratianu , nr: 6, Bucuresti. Biletele pentru premieră și următoarele reprezentații au fost deja puse în vânzare pe Eventim.ro sau la casa de bilete CinemaPro si le gasiti aici.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail