Lansari filme, Stiri

Solo: A Star Wars Story – avanpremiera mondena la IMAX

SOLO: O poveste Star Wars a avut parte de o premiera speciala la T Imax de la Afi Palace Cotroceni

Avanpremiera celei mai noi productii din Universul Star Wars – distribuita in tara noastra de Forum Film Romania – a avut loc la Cinema City. Spatiul evenimentrului a fost neincapator pentru cei aproape 400 de jurnalisti si influentatori care au venit la avanpremiera avand un look tipic fanilor Star Wars.

Invitatii au fost intampinati de catre holograma simpaticului Chewbacca, prezenta acestuia starnind reactii neasteptate, entuziasm si generand numeroase fotografii si live-uri in social media.

Punctul culminant al evenimentului a fost atunci cand cei prezenti s-au bucurat de interactiunea speciala cu Darth Vader, Kylo Ren si echipa lui formata din Cavaleri Jedi, Ofiteri Imperiali, Admiralul Holdo si Rey.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numarat: Mihai Gainusa, Petre Fumuru, Skizzo Skillz, Sonia Argint-Ionescu, Horatiu Ionescu, Alin Galatescu, Iulia Verdes, Serban Copot, Simona Taranu, Andrei Leonte, Daniel Nitoiu, Kinga Varga, Ramona Solomon, Ioana Flora si Andrei Stefan au raspuns invitatiei, bucurandu-se de energia fanilor Star Wars.

Povestea #StarWars continuă și ni-l aduce în prim-plan pe #Solo (Alden Ehrenreich), cel mai îndrăgit pilot mercenar din…

Publicată de Ranevents Comm pe 23 Mai 2018

Filmul „Solo: O Poveste Star Wars” este distribuit de Forum Film Romania si va fi disponibil in avanpremiera la cinema din seara datei de 24 mai, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos, in varianta subtitrata si dublata.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.