Stiri, Televiziune

Snatch – serialul are premiera in seara aceasta pe AXN Romania

6 MOTIVE CA SA INCEPI SERIALUL DE ACTIUNE SNATCH 

Un jaf armat, mult aur, meciuri de box aranjate, trei baieti londonezi tipla sunt cateva dintre ingredientele noului serial ce incepe diseara pe AXN. Unde dai si unde crapa (Snatch), inspirat de filmul cult omonim, regizat de Guy Ritchie, promite multa actiune, dar si umor negru britanic. Daca mai aveai nevoie de un motiv in plus sa urmaresti premiera, gasesti jos mai multe:

  • Filmul original din care serialul se inspira – Snatch., regizat de Guy Ritchie – a devenit un fenomen in sine, cu replici de tinut minte pe de rost, personaje iconice si poveste tragi-comica. Mai mult decat istoria unui jaf de diamante, filmul cu Brad Pitt, Jason Statham, Benicio del Toro, Vinnie Jones, Alan Ford sau Dennis Farina si regizat de Guy Ritchie, a fost un succes atat de box office, cu incasari de peste 83 milioane de dolari, cat si in ochii criticilor.

  • Muzica joaca un rol major in productiile lui Guy Ritchie (remember RocknRolla?), asa ca era de asteptat ca si producatorii remake-ului sa dea importanta acestui aspect. Artisti noi, proaspat descoperiti, tin coloana sonora fresh & funky.
    Puteti asculta coloana sonora a serialului aici.
  • Costumele sunt un exercitiu de eleganta masculina: de la stilul impecabil al lui Alber Hill (Luke Pasqualino), la influenta artistocrata a lui Charlie Cavendish-Scott (Rupert Grint), pana la stilul relaxat adoptat de Billy Ayres (Lucien Laviscount). O costumatie aparte regasim la Sonny Castillo (Ed Westwick), speciala prin… excentritatea sa.
  • Lucien Laviscount sau boxerul Billy Fucking Ayers din serial sau Mr. Abs, mai pe scurt. In varsta de 24 de ani, Lucien este in plina ascensiune la Hollywood. Zilele acestea il puteti vedea si la cinematograf in The Bye Bye Man.
  • Amintiri din tinerete. Skins, Gossip Girl, Harry Potter. Ce au cele trei titluri in comun? In afara de faptul ca le urmaream cu sufletul la gura acum 5-10 ani, ne-au dat cei cativa dintre actorii principali: Skins – Luke Pasqualino si Lucien Laviscount, Gossip Girl – Ed Westwick, Harry Potter – Rupert Grint.

  • Influente regale. In pregatirea pentru rol, Rupert Grint spune ca l-a studiat pe Printul Harry. “A durat putin pana sa ii creez personajului o identitate. Charlie are ceva din Printul Harry, cu siguranta, ceva regal, ceva care aduce a lene. Charlie se trage si el dintr-o familie inalta, chia r daca falita.”

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail