Stiri, Televiziune

Sezonul doi pentru Fear the Walking Dead incepe la AMC Romania

Primele sapte episoade din cele 15 ale sezonului 2 din serialul Fear The Walking Dead, vor fi difuzate in premiera exclusiva la AMC, incepand cu 11 aprilie de la ora 04:00 si 23:00.

Cand a fost difuzata prima serie, aceasta a atins recorduri impresionante in intreaga lume si astfel AMC Global a ajuns in topul 10 al retelelor de distributie in teritorii cheie, printre care Europa,  America Latina, Asia, Africa si Orientul Mijlociu.  Drama a fost de asemenea cea mai vizionata dintre toate seriile din Statele Unite din istoria distribuitorilor de cablu.

Plasat in acelasi univers ca “The Walking Dead”, “Fear the Walking Dead” este o drama indrazneata care exploreaza desfasurarea apocalipsei zombilor din perspectiva unei familii destramate. Situat in Los Angeles, un oras unde oamenii vin sa scape si sa isi ingroape trecutul, primul sezon a cunoscut o epidemie misterioasa care intrerupe putinul echilibru pe care consilierul scolar al liceului, Madison Clark (Kim Dickens) si profesorul de limba engleza Travis Manawa ( Cliff Curtis) au reusit sa il creeze in viata lor. Presiunea zilnica de a uni doua familii in timp ce fac fata unor copii neintelegatori, visatori si dependenti, a pierdut din prioritate atunci cand societatea a inceput sa se destrame.

Primul sezon s-a incheiat cu Madison, Travis si familia lor extinsa refugiindu-se temporar in proprietatea ingradita de garduri cu vedere la ocean a lui Strand. Pe masura ce agitatia civila creste si  zombie incep sa preia orasul, Strand se pregateste sa evadeze pe “Abigail”, iahtul sau ancorat in larg.

Avand ca producatori executivi pe: Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero si David Alpert, “Fear the Walking Dead” ii are in rolurile principale pe  Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia),Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) si Colman Domingo (Strand).

fearinlinejpg-c7526e_765w

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.