Stiri, Televiziune

Serialul ‘Preacher’, bazat pe o serie de benzi desenate, va fi difuzat la AMC Romania

Serialul AMC ‘Preacher’ va avea premiera pe 30 mai dupa finalul primei parti a sezonului doi ‘Fear the Walking Dead’

Noul serial extrem de asteptat, „Preacher” va avea premiera pe AMC luni 30 mai de la ora 4:00, apoi in reluare de la ora 23:00, urmand dupa finalul primei parti a celui de-al doilea sezon din „Fear The Walking Dead”, din 23 mai. Noi episoade se vor difuza din 6 iunie, in fiecare luni, precum toate serialele originale AMC, de la orele obisnuite, 4:00 si 23:00, simultan cu premiera din SUA.

Dominic Cooper as Jesse Custer - Preacher _ Season 1, Episode  1 - Photo

Dominic Cooper as Jesse Custer – Preacher _ Season 1, Episode 1 – Photo

„Preacher”, bazat pe franciza de reviste de benzi desenate cu acelasi nume, ale lui Garth Ennis si Steve Dillon, populare in anii ’90, este o co-productie AMC si Sony Pictures Television. Sezonul de zece episoade a fost adaptat pentru televiziune de catre producatorii executivi Seth Rogen si Evan Goldberg (ThisIsthe End, Superbad, Neighbors) si producatorul executiv si showrunner, Sam Catlin (Breaking Bad).

preacherscreengrab
„Preacher” este un serial din genul drama, supernatural, comedie neagra, care urmareste povestea unui predicator din Texas, Jesse Custer, un om cazut din credinta, in drumul sau spre Rai. Jesse este posedat de o entitate misterioasa, care il face sa dezvolte o superputere neobisnuita. In calatoria sa, Jesse face echipa cu fosta lui iubita, Tulip si un vagabond pe nume Cassidy. Cand acestia se reunesc, sunt atrasi intr-o lume nebuna populata de personaje din Rai, Iad si din Purgatoriu. In drumul lor dau peste justitiari, demoni si ingeri.
Din distributia serialului fac parte: Dominic Cooper in rolul lui JesseCuster, Joseph Gilgun in rolul lui Cassidy, Ruth Negga in rolul lui Tulip, LucyGriffiths in rolul lui Emily, W. Earl Brown in rolul lui SherriffRoot, Anatol Yusef in rolul lui DeBlanc, Tom Brooke in rolul lui Fiore, Derek Wilson in rolul lui DonnieSchenck si IanColletti in rolul lui Eugene/Arseface.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail