Televiziune

Seriale bazate pe carti – vezi ce seriale difuzeaza AXN Romania

Multe seriale si filme sunt adaptari ale unor carti mai mult sau mai putin cunoscute. Cu toate acestea, in ultimii ani, productiile de acest tip s-au inmultit. Puteti urmari cateva si pe AXN.

  • Grimm – premiera 5 mai 

Basmele sunt fascinante pentru copiii de toate varstele, chiar si pentru cei trecuti de mult de anii copilariei. In serialul detectiv Grimm, difuzat pe AXN din 5 mai in fiecare vineri noapte, fiecare dintre cazurile anchetate reprezinta o reinterpretare a povestilor, in care anti-eroii, precum lupul din povestea Scufitei Rosii, au fete de oameni. Hint: in primul episod, Scufita poarta un hanorac rosu.

 

  • Outlander – Straina, pe AXN White

Serialul Straina este ecranizarea popularei serii Outlander, scrise de Diana Gabaldon. Povestea aduce la un loc genul romantic, SF, istoric si de aventura, urmarind povestea lui Claire Randall, o asistenta din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, care aluneca, din greseala, in vremurile de la 1743. De-a lungul celor opt carti din seria principala, relatia dintre Claire si Jamie este supusa testului, iar Claire trebuie sa isi adapteze gandirea moderna la lumea secolului al optsprezecelea.

  • Sherlock/ Elementary

Ambele seriale sunt inspirate din faimoasele povesti ale lui Sir Arthur Conan-Doyle, ale carui protagonist, detectivul Sherlock Holmes ne-a fascinat tineretile. Ce diferentiaza cele doua seriale, pe care le puteti urmari pe AXN, este tiparul adoptat de fiecare. Sherlock arata mai degraba a film artistic in trei parti: fiecare dintre cele patru sezoane are cate trei episoade, lungi de 90 minute. Sherlock Holmes si Dr. Watson a ajuns la cel de-al cincilea sezon, fiecare de 24 de episoade, in care cei doi parteneri – Sherlock si Joan – rezolva cate un caz.

  • Hannibal

Povestea dr. Hannibal Lecter este binecunoscuta din romanele lui Thomas Harris, iar serialul Hannibal se axeaza pe evenimentele petrecute in doua din cele cinci romane: Dragonul rosu si Hannibal. Un serial thriller de exceptie, foarte grafic si adesea numit cinematografic, Hannibal este o productie AXN originala.

  • From Dusk till Dawn

Insipirat din cartea si filmul cu acelasi nume, sub semnatura lui Quentin Tarantino, serialul este una dintre partile francizei filmului-cult. In acest serial supernatural, Seth Gecko si fratele sau violent, Richard “Richie” Gecko, sunt cautati de catre autoritati dupa un jaf la banca in care au murit multi politisti si civili. Totul se complica atunci cand dau de un mafiot ce le arata fata nevazuta a noptii.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.