Stiri, Televiziune

Serialul Peaky Blinders se vede la FilmBox Romania din 10 octombrie

Serialul Peaky Blinders, productie BBC indragita si de vedete americane precum Julia Roberts sau Brad Pitt, incepe in octombrie, la FilmBox Premium

Incepand cu luna octombrie, FilmBox Premium va difuza primul sezon al productiei BBC serialul Peaky Blinders (2013), o productie britanica despre o renumita banda de gangsteri care faceau legea in anii ’20, in Anglia posteblica. Cu Cillian Murphy („Inception”), Sam Neill („The Tudors”) si Helen McCrory („Harry Potter”) in distributie, serialul se poate lauda si o lista impresionanta de fani, printre care se numara vedete ca Brad Pitt, Tom Cruise, Julia Roberts, dar si Steven Spielberg, Jason Statham ori Stephen King.

Creat de Steven Knight („Dirty Pretty Things”, „Eastern Promises”), serialul spune o poveste care incepe imediat dupa Primul Razboi Mondial, in cartierele orasului Birmingham, in care veteranul Thomas Shelby, interpretat de Cillian Murphy, conduce propria sa banda „Peaky Blinders”, numita astfel deoarece aceasta ascundea lame mortale in sepcile pe care le purtau in timpul jafurilor.

serialul Peaky Blinders

Alaturi de Cillian Murphy, si alti colegi de platou au intampinat dificultati, dar in ceea ce priveste adoptarea accentului irlandez, specific personajelor pe care le interpretau. Sam Neil, care in productia BBC joaca rolul inspectorului C.I. Campbell, a luat lectii de la bunul sau prieten Liam Neeson, in timp Helen McCrory a glumit spunand ca ea a invatat accentul urmarind nenumarate clipuri cu Ozzy Osbourne.

Primul din cele sase episoade ale serialului care, in al doilea sezon il include in distributie si pe Tom Hardy, va fi difuzat pe FilmBox Premium, marti, 10 octombrie, la ora 21:00.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.