Televiziune

Seria „Misterele Aurorei Teagarden: filme in premiera la Diva, in fiecare duminica

Luna internațioală a femeii este sărbătorită la DIVA cu noi filme din seria Misterele Aurorei Teagarden, programate duminica, de la 16:00, toată luna martie

Primul film din seria premierelor este Misterele Aurorei Teagarden: Şoarecele şi pisica (Aurora Teagarden Mysteries: A Game of Cat and Mouse, 2019) și va fi difuzat în 7 martie, de la ora 16:00.

Candace Cameron Bure revine în rolul de bibliotecară şi membră a Clubului Real Murders, pentru a studia crimele nerezolvate din orașul Lawrenceton, Georgia.

În noul film Aurora, numită de prietenii ei Ro, aduce în cadrul clubului doi membrii noi, pe vărul ei, student și un prieten nou, un profesor de psihologie. În ajunul unei întâlniri a clubului de investigații toate probele adunate de Ro pentru a ajuta la o nouă investigație sunt vandalizate sau furate și singurul indiciu lăsat este un bilet cu un citat literar.Povestea se repetă în biroul mamei ei, iar Ro este convinsă că a ajuns o țintă. Când suspiciunea ei este confirmată, șeful poliției, Lynn Smith, și soțul ei, detectivul criminalist Arthur Smith depun efortui considerabile pentru a o proteja și pentru a afla cine o amenință. Pe lista de suspecți se află un nou membru al clubului, un autor nemulțumit de oferta bibliotecii la care lucrează Aurora și o prietenă apropiată de familie, care ar avea acces pe ambele proprietăți.

Seria continua cu Misterele Aurorei Teagarden: Moștenire mortală (Aurora Teagarden Mysteries: An Inheritance to Die For, 2019) pe 14 martie.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.