Lansari filme, Stiri

‘Sausage Party’ – prima animatie CG pentru adulti

sausage party posterColumbia Pictures si Annapurna Pictures prezinta ‘Sausage Party: Petrecerea carnatilor’

Petrecerea carnatilor, primul film de animatie CG pentru adulti, ne vorbeste despre un carnat, liderul unui grup de produse de supermarket, aflat in cautarea adevarului despre propria lor existenta si despre ceea ce li se intampla cu adevarat produselor alimentare dupa ce parasesc rafturile magazinelor.

Vocile apartin actorilor Michael Cera, James Franco, Salma Hayek, Jonah Hill, Danny McBride, Edward Norton, Seth Rogen, Paul Ruddsi Kristen Wiig.

Regia este semnata de Conrad Vernon & Greg Tiernan, scenariul de Kyle Hunter, Ariel Shaffir, Seth Rogen si Evan Goldberg, iar povestirea de Seth Rogen, Evan Goldberg si Jonah Hill.

DESPRE FILM

Seth Rogen si Evan Goldberg sunt creatorii de talent din spatele multora dintre cele mai savuroase, hilare si inventive comedii – de la Superbad si Pineapple Express si pana la This Is the End, sau The Interview. Acum, ei au patruns in lumea animatiei odata cu productia Columbia Pictures si Annapurna Pictures, Petrecerea carnatilor, prima comedie cu animatie CG, despre un grup de produse din supermarket care pornesc in cautarea adevarului despre propria lor existenta si despre ceea ce li se intampla dupa ce ele parasesc rafturile magazinelor.

“Exista o traditie in filmele de animatie – in special a celor realizate pe calculator – sa vorbeasca despre viata secreta a lucrurilor care ne inconjoara,” sustine Goldberg. “Am vazut astfel de filme despre masini, despre jucarii… si ne dam in vant dupa ele. Si ne dam seama ca mai exista si o serie intreaga de filme despre viata secreta a alimentelor.”

Sausage-Party-trailer-still

Filmul a inceput sa se nasca inca din 2008, sub forma unuia din cele trei proiecte ale Point Grey. Era vorba de filmul care a devenit This Is the End, comedia de succes care a avut incasari de 100 milioane dolari; filmul care a devenit pe jumatate drama si pe jumatate comedie; si Petrecerea carnatilor, filmul animat despre viata desantata a alimentelor.
“Ideea filmului era urmatoarea: ‘ce-ar fi ca toti carnatii sa-si indeplineasca visul si sa intre in chifle?’” intreaba producatorul executiv Kyle Hunter, care a colaborat la scenariu impreuna cu Ariel Shaffir, Seth Rogen si Evan Goldberg.

Hunter spune ca intriga este plina de rasete, dar comicul vine si din stilul, tonul si structura scenariului. “Ne-am uitat intai la filmele noastre favorite de animatie si apoi i-am adaugat o turnura putin subversiva,” sustine el. “Am vrut sa arate si sa para ca toate filmele animate pe care le stim, dar din gura personajelor ies niste lucruri teribile.”

Pentru regia filmului, Rogen l-a contactat initial pe Conrad Vernon, pe la sfarsitul anului 2009. Vernon abia terminase filmul de succes Monsters vs. Aliens, in care Rogen da voce unuia dintre personaje. “Seth m-a sunat din senin,” relateaza el. “El m-a poftit pe un scaun si m-a intrebat, ‘Ce-ai spune despre un film animat pentru oameni mari?’ E ceva ce-mi doresc sa fac inca de pe vremea cand aveam 13 ani si am vazut trailer-ul pentru Heavy Metal. Numai ca a trebuit sa astept 30 de ani ca sa am posibilitatea de a-l face.”

1024

DESPRE PERSONAJE

Fiindca filmul are loc intr-un magazin alimentar, actorii principali joaca roluri de produse alimentare.

  • Seth Rogen, Jonah Hill si Michael Cera interpreteaza carnatii (Frank, Carl, si Barry)
  • Kristen Wiig o interpreteaza pe Brenda, o chifla
  • Salma Hayek o interpreteaza pe Teresa, un tac
  • Danny McBride da grai mustarului Honey Mustard
  • Edward Norton il interpreteaza pe covrigul Sammy
  • David Krumholtz il interpreteaza pe Lavash (lipia)
  • Bill Hader e o bautura alcoolica- Firewate
  • ; Craig Robinson interpreteaza galustele
  • Nick Kroll siringa de ornat
  • James Franco si Paul Rudd sunt oameni: Franco este Druggie, iar Rudd este Darren, un functionar din magazin.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.