Televiziune

Saptamana de Craciun cu filme de dragoste pe Diva

Saptamana Craciunului la DIVA aduce cinci filme in premiera in Romania, de luni pana vineri de la 19:40!

  • Pe 23 decembrie primim Felicitari de Craciun (Write Before Christmas, 2019)

Jessica (Torey Devitto) decide sa trimita scrisori de Craciun catre cinci persoane, care i-au influentat viata: matusa care a crescut-o, fratele mai mic aflat in armata, un star pop in a carui muzica s-a regasit intotdeauna, profesoara de muzica si cea mai buna prietena. Pe masura ce primesc scrisorile, cei cinci sunt motivati sa schimbe ceva in viata lor. Din distributie mai fac parte Chad Michael Murray, Lolita Davidovich si Grant Show.

  • Pe 24 decembrie observam cum arata Sarbatoarea eroilor (Holliday For Heroes, 2019)

Vedem povestea lui Audrey Brown (Melissa Claire Egan), o femeie care corespondeaza timp de un an, cu Matt Evans (Marc Blucas), un soldat cu care urmeaza sa se intalneasca. Oare atmosfera Craciunului ii va aduce impreuna si in viata reala?

  • Pe 25 decembrie, la DIVA, este programata o Nunta de Craciun (Marrying Father Christmas, 2018) si nu orice nunta.

O nunta anticipata si asteptata in celelalte doua filme ale trilogiei. In ultima parte a seriei, Miranda (Erin Krakow) si Ian (Niall Matter) sunt pregatiti pentru marele pas, dar se pare ca vor mai avea parte de ceva obstacole pana la marele final fericit.

  • A doua zi de Craciun aduce pe micile ecrane Doua turturele (Two Turtle Doves, 2019)

Dr. Sharon Hayes se afla in cautarea unor obiecte de familie intr-un mic oras. In timpul vizitei cunoaste o micuta fetita adorabila si pe tatal ei coplesit de rolul de parinte singur, iar cei doi reusesc sa ii redea speranta in miracolele de Craciun. Din distributie fac parte Nikky DeLoach si Michael Rady.

  • 27 decembrie vine cu Minunea de Craciun (Once Upon a Christmas Miracle, 2018)

Heather Krueger (Aimee Teegarden) primeste un diagnostic socat si are nevoie de un transplant de ficat. Chris Dempsey (Brett Dalton) ii doneaza voluntar o parte din ficatul lui. Pe masura ce Heather si Chris se cunosc si petrec sarbatorile cu familiile reunite, atat inainte cat si dupa transplant, cei doi trebuie sa afle daca sentimentele ce ii unesc sunt mai mult decat recunostinta si empatie.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.