Stiri, Televiziune

„Roots” – o miniserie de neratat pe FilmBox Premium

Forest Whitaker spune povestea sclaviei, in „Roots”, mini-seria cu 7 nominalizari la Emmy, difuzata la FilmBox Premium

FilmBox Premium aduce, in luna martie, una dintre cele mai apreciate mini-serii ale anului 2016. Cu Forest Whitaker, Jonathan Rhys Meyers, Anna Paquin si revelatia Malachi Kirby, „Roots” este ecranizarea romanului cu acelasi nume al lui Alex Haley. Productia are in palmares 7 nominalizari la Premiile Emmy.


„Roots” este un remake al celebrului serial din 1977 care spune povestea tulburatoare a sclavagismului american prin istoria unei familii care se lupta sa supravietuiasca, in ciuda obstacolelor si a amenintarilor. Istoria incepe cu Kunta Kinte, interpretat de Malachi Kirby, care este rapit din Gambia si adus pe plantatiile din America, obligat sa renunte la identitatea sa si transformat in sclav. Dar Kunta refuza sa accepte viata sa ca sclav si cele 8 ore ale acestei mini-serii prezinta drumul lui si al urmasilor sai spre libertate.

Criticii de pretutindeni au apreciat acest remake impresionat realizat de History Channel si se intrec in a-l lauda cu cuvinte precum „cu adevarat inspirational”, „cu un puternic impact emotional” si „prestatii remarcabile ale unei distributii de exceptie”.

Primul episod, din cele 4 ale acestei mini-serii, va fi difuzat in premiera, pe FilmBox Premium, pe 21 martie, de la ora 21:00.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.