Stiri, Televiziune

Romance TV se lanseaza in grila UPC si Focus Sat

Romance TV isi extinde acoperirea in Romania si Ungaria: lansare in Focus Sat si UPC Direct

 

Romance TV isi extinde cu succes acoperirea in Ungaria si Romania. Audienta televiziunii va avea astfel o crestere semnificativa, ajungand la toate gospodariile din pachetul de baza Familia al Focus Sat Romania, respectiv in pachetul Medium TV al UPC Direct Ungaria. Prin acest nou parteneriat, s-au deschis si posibilitatile de Simulcrypt, de preluare a semnalului prin satelit de catre toti ceilalti operatori de cablu interesati de programul Romance TV din Romania si Ungaria.

Filme de dragoste ravasitoare, comedii romantice pentru intreaga familie, dar si tragedii sfasietoare – Romance TV ofera divertisment pentru fiecare moment al zilei si isi conduce telespectatorii in cele mai spectaculoase si pitoresti locuri de pe pamant: din Noua Zeelanda, Canada si Coasta de Est trecand prin Germania, Austria, Italia si Marea Britanie, pana la pasunile verzi ale Suediei.

Aceasta extindere marcheaza un punct de referinta strategic pentru penetrarea pe cablu in pietele din Europa de Est. Televiziunea are o performanta excelenta in Polonia, unde a devenit cel mai iubit canal cu public feminin din tara. Scopul Romance TV este de a reproduce acest succes in Romania si Ungaria.

Romance TV are in portofoliu o biblioteca extrem de bogata, cu peste 1.000 de ore de programe relevante, de la filme de dragoste si seriale romantice pana la telenovele – toate avand continut de inalta calitate, difuzat cu succes in toata Europa. Televiziunea garanteaza un final fericit pentru fiecare film si o experienta relaxanta in fata televizorului pentru intreaga familie.

Povesti adevarate dar si adaptari ale unor romancieri renumiti, precum Rosamunde Pilcher, Lindstrom Inga, Emilie Richards, Katie Fforde, Utta Danella isi fac aparitia in mod regulat pe Romance TV. Productiile cinematografice difera in mare parte ca scenariu sau ton, insa toate sunt caracterizate prin legatura lor stransa cu peisajele feerice.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.