Stiri, Televiziune

Romance TV – un nou post de filme dedicat femeilor

Romance TV, postul de televiziune german, care se adreseaza in special femeilor prin emisiunile sale cu teme romantice a fost lansat in exclusivitate clientilor UPC Romania.

Formatul postului Romance TV este operat la nivel international de catre Mainstream Networks Holding, o filiala a Mainstream Media AG, partenerul celebrei companii media ZDF Enterprises.

Tim Werner, CEO Mainstream Networks a declarat: “Dupa marele succes realizat de Romance TV in Germania, Austria si Polonia, ne bucuram foarte mult ca am lansat postul Romance TV in Romania, in exclusivitate la UPC. Romance TV prezinta publicului roman un nou concept de filme si seriale romantice de calitate Astfel, prin lansarea canalului pe platforma UPC aducem publicului roman cele mai valoroase si apreciate marci de pe piata europeana. Programul Romance TV este disponibil deocamdata in forma lineara, avand insa optiunea deschisa si pentru VoD”.
Romance TV prezinta adaptari cinematografice ale celor mai celebre bestseller-uri scrise de Rosamunde Pilcher, Inga Lindstrom, Barbara Wood, seriale premium cum ar fi” O Croaziera de Vis”/”The Dream Voyage”, telenovele ca ”Dragoste furtunoasa”/”Storm of Love” precum si biografii ale unor femei puternice, adevarate modele de inspiratie. Paleta de programe este moderna, pozitiva si pasionala, prezentand divertisment romantic de calitate, non-violent, concentrat pe o audienta feminina sofisticata cu media de varsta de peste 30 de ani+.

Filmele, productiile TV si serialele celebre de succes in intreaga lume sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la Romance TV.

Programul Romance TV este adaptat permanent la sarbatorile si traditiile fiecarui teritoriu unde difuzeaza productiile sale.

  •  Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Romance TV va sarbatori printr-un program special, dedicat tuturor femeilor.
    In scurt-metrajul Cupluri difuzat de la ora 15:30, actrite si actori celebri isi povestesc aventurile amoroase in fata unui psihiatru invizibil.
  • In serialul Hotul de Inimi, urmarim povestea unui preot vaduv care se confrunta cu o diversitate de obstacole in incearcarea de a-si creste singur copiii. Acest serial va reuni garantat intreaga familie in fata televizorului in fiecare zi de la 19:25 incepand cu 8 martie.
  • Sarbatorile Pascale aduc in program personaje feminine puternice si speciale. Pe data de 16 aprilie de la ora 21, va dezvaluim tainele vietii celei mai renumite femei pedagog din lume, Maria Montessori. In filmul Maria Montessori – o viata pentru copii urmarim traiectoria vietii unei femei care si-a dedicat intreaga viata luptei pentru copiii aflati in dificultate.
  • In filmul Madame Nobel – O iubire pentru pace urmarim desfasurarea unei relatii foarte speciale, dintre Bertha von Suttner si Alfred Nobel. Filmul e programat pentru seara zilei de 17 aprilie, de la ora 21.

Romance TV va ofera posibilitatea de a petrece timpul intr-un mod interesant, urmarind o poveste senzuala cu final fericit, cu programe romantice despre lumea imbatatoare a emotiilor in relatiile romantice, familie, prietenii si ostilitati. In acelasi timp, Romance TV se concentreaza asupra continutului premium atractiv, cu impact mare de audienta. Seriile si filmele nationale si internationale din diverse genuri, de la comedii romantice, biografii si pana la teatru si filme de epoca, completeaza programul fiecarui canal national.

Pentru a marca lansarea postului Romance TV are un concurs:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.