Noutati din lumea filmului, Stiri

Revista online de filme @FiLM a lansat numarul 2/2014

Dupa lansarea cu surle si trambite a numarului 1, lansare care nu a intarziat sa atraga atentia, @FiLM isi continua drumul catre inimile voastre cinefile. Numarul de fata debordeaza de entuziasm si culoare, asa cum se cade dupa un lung sir de evenimente si excelente colaborari. Intre timp in Romania a venit AMC spre bucuria tuturor consumatorilor de nemorti, gheata albastra, si intriga haute couture. Am avut onoarea de a participa la evenimentul de lansare, si am aflat din timp ce ni se pregateste. Viitorul arata bine. Din seria “East European Comic Con” a avut loc o editie restransa, tematica, dedicata serialului HBO “Game of Thrones”, iar despre acest eveniment va vorbim in detaliu in paginile ce urmeaza. Avem chiar si un interviu cu organizatorul EECC in Romania, Mircea Muresan.

“Ice Comic Con” a generat ideea unei suite de articole dedicate super-eroilor, mortilor vii, si in general culturii Comic Con. Cinematografia si televiziunea contemporana cunosc o adevarata explozie de francize din domeniu, iar cultura Comic Con a devenit un adevarat tsunami. Daca va infiorati cand justitia este impatita cu super puteri, cand case stravechi se lupta pentru domnia regatelor sau cand supravietuirea depinde de cate gloante mai sunt in pistol, atunci sunteti in timpul si la locul potrivit.

Ideile si inovatiile fierb la temperaturi inalte, ca in oala de tuci a unei vrajitoare. Ne gandim cum sa fim mai aproape de voi, sa va aducem cat mai multe exclusivitati, concursuri, premii si articole de buna calitate. “A plan is forming”.

Revista poate fi citita aici

Viziunea @FiLM se intinde mult si bine, va pregatim mai multe decat avem voie sa va spunem, ne-ati primit frumos si ne-ati confirmat ca va placem. Sentimentul e reciproc, deci si prin urmare, fara nici o alta intarziere sau peroratie, va uram lectura placuta si va multumim ca ne cititi.

https://www.facebook.com/revistalafilm                                             https://twitter.com/RevistaFILM

 

Vezi si...

2 Comments

  1. Marius at  -  Răspunde

    Foarte faină revista, mare păcat că nu apare și în varianta tipărită, căci eu aș fi unul dintre cumpărători. Oricum, mult succes în continuare și să faceți treabă cât mai bună !

    • angela at  -  Răspunde

      Cu putina intarziere, iti multumesc. Astazi am lansat si numarul 3, vine curand stirea. Multumim foarte mult mai ales pentru incurajari. Si aprecierile vin exact cand avem nevoie!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.