Noutati din lumea filmului, Stiri

Recomandari filme SF pe Netflix

Recomandari filme SF pe Netflix: infografic pentru fani

La inceputul lunii februarie platforma Netflix a lansat unul dintre cele mai cool seriale SF – daca ma ghidez in baza modului cum a fost primita productia. Adica foarte bine. Si ma refer aici de Altered Carbon.

Serialul, cu puternice influente cyberpunk are zece episoade si deja s-a facut cerere pentru al doilea sezon. Ni se prezinta aici un viitor in care oamenii isi pot transfera mintile in alte corpuri. Un rebel este trezit la viata pentru a elucida moartea unui milionar.

Curand ne pregatim de premiera unui nou film care pare cel putin promitator. Eu il am pe lista de la inceputul anului 2017, cand faceam lista cu ce vreau sa vad in anul respectiv. Am gresit cu doar 12 luni, asa ca il vad acum.

Mute il are are in rolul principal pe Alexander Skarsgård, in rolul unui barman mut care pleaca in cautarea prietenei sale, intr-un oras haotic, care pare ca aminteste de Blade Runner. Pe 23 februarie il vedem si eu abia astept.

De ce va povestesc despre astea? Pentru ca au succes si pentru ca daca iti plac, sigur vrei si alte recomandari de filme sf pe Netflix.

Ba chiar si cu un scurt ghid facut de insusi Joel Kinnaman, protagonistul din Altered Carbon.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail