Noutati din lumea filmului, Stiri

ProVideo.ro – comenzi online de filme pe platforma relansata

ProVideo.ro a relansat platforma dedicata!

Mandra de voie mare, echipa din spatele ProVideo.ro a anuntat recent relansarea site-ului www.provideo.ro, astfel ca de acum poti face comanda direct a filmelor lansate de distribuitor – DVD, Blu-ray, 3D.

Noul website ProVideo prezinta o interfata performanta si usor adaptabila la mai multe dimensiuni de ecran: desktop, tableta, smartphone.
Construit de INOTEC, noul site este simplu, usor de utilizat si responsive. Reprezinta in acelasi timp un site dinamic care pune permanent la dispozitie noutati din lumea filmului celor pasionati de productiile de cinema, de lansarile acestora pentru colectiile de cinefil.

provideo
Indiferent ce alegi: animatii pline de aventuri, povesti de dragoste pline de emotii sau total nonconformiste, thrillere palpitante, filme clasice, comedii superbe sau filme care sperie cu usurinta, la ProVideo.ro gasesti ce iti place pentru o seara de vizionare cu prietenii.

Pro Video este unul dintre cei mai importanti distribuitori de home video de pe piata romaneasca, fiind unic licentiat pentru produsele Warner Bros, Disney, independenti si locali in format Blu-Ray 3D , BLU-RAY si DVD. Cu o gama variata de productii cinematografice in portofoliu, care acopera o impresionanta diversitate de genuri, a mentinut imaginea de lider, de-a lungul anilor, prin calitatea incontestabila si noutatea filmelor comercializate la preturi promotionale.

2_2_star-wars_pv_main 4_4_zootropolis_pv_main 13_jb_1168x390

Pentru colectionarii de DVD-uri, Blu-ray si Blu-ray 3D dar si pentru publicul amator se anunta un an extrem de promitator, portofoliul Pro Video urmand a fi intregit de titluri care se bucura de notorietate si care au un imens potential de box office: Star Wars: Trezirea Fortei, Batman V Superman, Suicide Squad, Midnight Special, Zootropolis, Cartea Junglei, Bunul Dinozaur, Urzeala Tronurilor-sezonul 5 si 6, Captain America: Civil War, Me Before You, The Legend of Tarzan

In pas cu ultimele tehnologii, oferim posibilitatea de a viziona filmele distribuite, in conditii excelente de imagine si sunet, gratie productiilor lansate in format Blu Ray, Blu-Ray 3D si in curand Blu-Ray 4K.

Pentru vizite, curiozitati, achizitii, zic sa cotrobaiti pe aici

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail