Televiziune

Premiile Grammy si Oscar prezentate de via E! Live From the Red Carpet

Ryan Seacrest si Giuliana Rancic vor prezenta E! Live From the Red Carpet la editia din 2020 a premiilor Grammy si Oscar, aducand publicul mai aproape de vedetele preferate prin interviuri.

E! va prezenta evenimentele pe multiple platforme, in mediul digital si pe retelele de socializare

  • GRAMMY – LUNI, 27 ianuarie – de la 1:00 a.m.

E! Live From the Red Carpet: The 2020 Grammy Awards: Prezentatori Ryan Seacrest si Giuliana Rancic aduc fanii mai aproape de covorul rosu de la Premiile Grammy, realizand interviuri cu cele mai stralucitoare staruri din industria muzicala.

  • OSCAR – LUNI, 10 februarie

– 00:00

E! Live From the Red Carpet: Oscars 2020: Live from the Red Carpet transmite pe multiple platforme cele mai importante momente de pe covorul rosu de la editia din 2020 a Premiilor Oscar. Prezentatorii sunt Ryan Seacrest si Giuliana Rancic. Doar E! aduce magia de pe covorul rosu in casele fanilor din intreaga lume si va realiza interviuri cu cele mai mari staruri.

– 2:30 a.m.

Red Carpet Rundown: Oscars 2020: E! va prezenta cele mai spectaculoase tinute de pe covorul rosu de la editia din 2020 a Premiilor Oscar.

Miercuri, dupa transmisiunile in direct, E! va difuza emisiuni in cadrul carora, prezentatorii vor comenta toate momentele importante ale transmisiunilor, cele mai impresionante tinute, interviuri cu castigatorii, imagini de la petrecerile de dupa decernarea premiilor dar si scene din culise.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail