Festivaluri de film, Stiri

Premiere Ro Image 2000: lansari iunie-august 2018

In aceasta vara distribuitorul Ro Image 2000 are pe lista mai multe blockbustere, dar si filme pentru intreaga familie. De la comedii, la filme de actiune, iata premierele anuntate:

Premiere iunie
  • 1 iunie – “Taxi 5”

Mai savuros ca niciodata, actiune si umor in viteza a cincea, si „Jim Button si Lukas, mecanicul de locomotiva”, cadoul perfect pentru Ziua Copilului, o aventura care transpune pentru prima data pe marele ecran seria de carti atat de indragita de copii.

  • 8 iunie- „Jurassic World: Un regat in ruina

Noul capitol al francizei ne arata insula Nublar locuita numai de dinozauri, altadata un parc-avangarda al stiintei si tehnologiei, azi, o ruina. Pentru ca vulcanul de pe insula devine activ, oamenii sunt pusi in fata unei dileme extrem de dificile: salveaza pretioasele rezultate ale ingineriei genetice, sau lasa liberi dinozaurii, in ambele cazuri riscand extinctia omenirii?

  • 15 iunie – “Iubindu-l pe Pablo, urandu-l pe Escobar”

Javier Bardem si Penelope Cruz ne arata pentru prima data cum arata imperiul celui mai de temut traficant de droguri din istorie prin ochii iubitei lui.

Premiere iulie

  • 13 iulie- „Skyscraper”/”Infernul din zgarie-nori”

Cine poate duce de unul singur o misiune de salvare cind un zgarie-nori high tech ia foc, daca nu Dwayne Johnson? Actiune perfecta pentru relaxare estivala.

  • 20 iulie – „Mamma mia! O luam de la capat

Toata gasca din primul film al seriei se intoarce pentru un regal cu muzica ABBA si o poveste care ne va emotiona si ne va scoate din cotidian.

Premiere august

  • 3 august – „Misiune: Imposibila. Declinul”

Tom Cruise revine cu o responsabilitate uriasa: sa faca fata consecintelor unei misiuni esuate. Cascade executate fara efecte speciale, o distributie de exceptie, si actiune ca la carte!

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail