Lansari filme, Stiri

Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar: premiera pe marile ecrane din 25 mai

Jack Sparrow revine in „Piratii din Caraibe – Razbunarea lui Salazar” – a cincea parte a francizei

Calatoriile Capitanului Jack Sparrow (Johnny Depp) continua, odata cu o noua aventura Disney, marca „Piratii din Caraibe”. Fascinanta poveste este plina de suspans, actiune si umorul caracteristic al indragitului capitan, iar dorinta de razbunare lui Salazar (Javier Bardem) este poate cea mai de temut amenintare cu care s-a confruntat Sparrow pana acum.

Pentru a avea macar o sansa in fata lui Salazar, Jack va trebui sa ii accepte ca aliati pe Henry (Brenton Thwaites) si Carina Smyth (Kaya Scodelario), doua personaje noi, care surprind prin tenacitate si curaj.

Filmul „Piratii din Caraibe: Razbunarea lui Salazar” este distribuit de Forum Film Romania si va fi disponibil in cinematografe in avanpremiera incepand din 25 mai, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.

Povestea francizei

Dupa 14 ani de la „Blestemul Perlei Negre”, primul film din celebra serie „Piratii din Caraibe”, si la 6 ani dupa „Pe ape si mai tulburi”, producatorul Jerry Bruckheimer si Disney au decis realizarea celui de-al 5-lea film „Piratii din Caraibe”. Ei si-au dorit o noua poveste, care sa duca aventurile mai departe, dar care sa pastreze in acelasi timp elementele de fantezie, actiune, comedie, care au facut din aceasta serie un succes. Scenaristul este Jeff Nathanson.

Echipa de productie

In timp ce Nathanson era ocupat sa aduca la viata noua aventura, cautarea pentru un alt regizor era in toi. Ceea ce nimeni nu a prevazut a fost faptul ca nu vor gasi un singur regizor, ci doi, si nu de la Hollywood, ci de la mii de kilometrii departare, din Norvegia: Joachim Rønning and Espen Sandberg. Ce-i drept, au si ei piratii lor, insa se numesc vikingi.

Johnny Depp revine in pielea personajului Jack Sparrow si reflecta asupra lucrurilor care il fac pe capitan sa fie atat de iubit de public.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.