Stiri, Televiziune

Nou serial History, din 21 februarie

HISTORY® transmite in exclusivitate, din 21 februarie, noul serial „Cele mai ciudate teste cu arme”, in fiecare miercuri, de la ora 23:00

Productia ii prezinta pe Rocco si Eli, noii proprietari ai magazinului Banditos Armory din orasul Ogden din Utah, care au impreuna peste douazeci de ani de experienta in armata si politie. Acestia vor sa-si imbine expertiza si pasiunea pentru acest domeniu si sa realizeze cel mai bun magazin pentru toate lucrurile militare.

De la fixarea si testarea unui tanc rusesc din Razboiul Rece (unul din putinele existente in America), pana la a rezolva misterul unei inventii neidentificate japoneze din Al Doilea Razboi Mondial, pe care trupele aliate n-o pot identifica, sunt putine lucruri pe care echipa de la Banditos sa nu le poata investiga, restaura, construi si testa in ceea ce priveste cele mai inovatoare si iconice masinarii din istoria militara. Nicio provocare sau o intrebare nu este prea mare pentru Rocco si Eli – fie ca lucreaza cu istorici si veterani militari, ceea ce duce la primirea unei serii de intrebari din partea clientilor si cautarea de raspunsuri la propriile intrebari.

Vincent Rocco Vargas este un fost comandant de armata, care a lucrat anterior la politia de frontiera. Cel mai bun prieten al sau, Eli Cuevas, a fost un Marksman in armata timp de cativa ani, fiind decorat cu o decoratiune Purple Heart la cea de-a doua sa misiune in Irak. Impreuna, acestia au participat la mai multe misiune atat in Irak, cat si in Afganistan. Astazi, Rocco este foarte implicat in organizatiile de ajutorare a veteranilor, fiind inclus pe platforma de istorie digitala ca parte a Zilei Veteranilor.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.