Stiri, Televiziune

Mystery 101 – cel mai nou capitol debuteaza la Diva

Legile misterelor – un nou film din seria Mystery 101 la Diva 

Amy Winslow (Jill Wagner), un profesor specializat in fictiune literara de la Colegiul Elmstead si Detectivul Travis Burke (Kristoffer Polaha) revin la DIVA in Legile misterelor – Educatie pentru crima (Mystery 101: An Education in Murder, 2020) duminica, 4 octombrie, de la ora 16:00!

Cine ar presupune ca profesia de profesor universitar este atat de… mortala? Ei bine, Amy Winslow, un apreciat profesor de literatura, stie foarte bine! Ea este uimita sa descopere ca Mac McKinnon (Steve Bacic), colegul ei, a fost arestat sub suspiciunea de crima, fiind acuzat ca a introdus otrava in inhalatorul unui coleg. Mac jura ca este nevinovat si Amy se vede nevoita sa ceara ajutorul Detectivului Travis Burke pentru a o ajuta in rezolvarea acestui mister.

Aparent predecesorul lui Travis, un ofiter pensionat, este cel care l-a arestat pe Mac si face tot posibilul ca acesta sa ramana sub acuzare. Cand actiunii i se alatura si un tanar scriitor, care a descoperit un caz de crima petrecut cu 5 ani in urma si inca nerezolvat, care implica deasemenea un profesor otravit, misterul atinge apogeul.

Jill Wagner a fost insarcinata in timpul filmarilor pentru acest film. Oare pe langa stralucirea specifica, publicul va observa si sarcina ascunsa sub cape si obiecte?

Legile misterelor – Educatie pentru crima (Mystery 101: An Education in Murder, 2020) este difuzat la DIVA, in premiera, duminica, 4 octombrie, de la ora 16:00!

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail