Noutati din lumea filmului, Stiri

Melodia de final pentru animatia Wreck it Ralph este semnata de Imagine Dragons

Imagine Dragons semneaza melodia de final a noii animatii Disney „Ralph Breaks the Internet / Ralph Rupe Netu'”

Imagine Dragons, celebra trupa detinatoare a unui premiu Grammy, a compus piesa „Zero” pentru cea mai recenta animatie produsa de Walt Disney Animation Studios – „Ralph Breaks the Internet / Ralph Rupe Netu’”, o poveste SF cu noile aventuri ale uraciosului Ralph.

„Ralph Breaks the Internet / Ralph Rupe Netu’ ” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 4 ianuarie 2019.

Cantecul compus de celebra trupa va fi inclus si pe noul album cu coloane sonore ce urmeaza sa fie lansat de Walt Disney Records.

Solistul Imagine Dragons, Dan Reynolds, spune ca temele emotionale ale filmului se reflecta in noul cantec compus de ei. „E vorba de un film atemporal, mai ales ca adreseaza si aspecte care tin de identitatea si singuratatea acestei generatii de internauti. Lupta interna a lui Ralph chiar ne-a atins”, spune el.  A mai completat : „Cantecul este o dihotomie in multe sensuri, cu versuri uneori grele suprapuse peste momente instrumentale vesele. Rezultatul este un ton care e cumva dulce-amarui, exact cam cum pare personajul central, Ralph”.

Povestea „Wreck It Ralph 2”

Ralph (vocea lui John C. Reilly) si cea mai buna prietena a sa, Vanellope von Schweetz (vocea lui Sarah Silverman), trebuie sa riste totul calatorind in lumea web in cautarea unei piese de schimb pentru salvarea jocului video „Sugar Rush”. Pe drum, Ralph si Vanellope descopera noi obiceiuri, lumi si personaje, bazandu-se pe cetatenii internetului, „netienii”, pentru a-i ajuta in parcurgerea drumului, inclusiv pe Yesss, un algoritm viu al site-ului media, „BuzzTube”. Vor reusi oare cei doi sa duca la bun sfarsit misiunea?
In regia lui Rich Moore si Phil Johnston, produs de Clark Spencer, noul film marca Disney, „Ralph Breaks the Internet / Ralph Rupe Netu’ ” este o animatie SF destinata publicului larg.

Melodia este disponibila aici:

Sursa foto MovieWeb

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail