Stiri, Televiziune

Medicul legist: serialul revine cu sezonul 2 la Diva Romania

Serialul ‘Medicul legist’ revine la Diva Romania cu sezonul 2

Al doilea sezon al serialului Medicul legist (Coroner) aduce noi provocari pentru Jenny Cooper (Serinda Swan). Din cauza celor dragi ea este prinsa intre mai multe situatii incarcate cu diferite emotii: fiul ei vrea sa plece, sa se mute de acasa, tatalui ei este bolnav si memoria lui se deterioreaza de la o zi la alta, iubitul ei se confrunta cu propriile sale temeri. Dar Jenny continua sa spuna ultima povestea a celor morti in timp ce incearca sa-i protejeze pe cei in viata.

Serialul este bazat pe cartea lui M.R. Hall, iar al doilea sezon va avea premiera in Romania, la DIVA, incepand de joi, 2 aprilie, de la 21:00.

Urmand povestea de succes a primului sezon, Medicul legist revine in Toronto, unde Jenny Cooper continua sa vorbeasca in numele mortilor. Urmarile unui incendiu de proportii intr-un apartament ii declanseaza lui Jenny un nou tip de anxietate extrem de periculoasa. Intre timp, un martor al incendiului il conduce pe Detectivul Donovan McAvoy intr-o lume ascunsa a orasului.
Medicul legist revine cu noi cazuri impresionante si personaje memorabile. Sezonul doi se concentreaza mai mult pe aspectele unei vieti petrecute in fata mortii. Jenny trebuie sa isi asculte instinctele si sa faca fata evolutiei bolii tatalui ei, dorintei fiului ei de 18 ani de a se muta si experientei cu moartea pe care a avut-o iubitul ei, Liam, care acum locuieste cu ea.

Medicul legist revine cu un nou sezon, cu un capitol din viata lui Jenny Cooper, vaduva, mama singura si medic legist, la DIVA, din 2 aprilie, de la 21:00 si se va difuza cate un episod, in fiecare joi.

Descopera mai multe SERIALE CU DOCTORI AICI 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.