Stiri, Televiziune

Maraton Fear the Walking Dead la AMC Romania

Continuarea sezonului 3  „Fear the Walking Dead” incepe din 11 septembrie

AMC Romania aduce fanilor autohtoni primele doua episoade ale seriei 3B (9 si 10), de la ora 04:00 (ora Romaniei), si va difuza fiecare nou episod concomitent cu SUA. Acestea vor fi redifuzate in fiecare luni, din 11 septembrie incolo, de la ora 22:00.

Inaintea mult-asteptatei premiere, postul AMC a programat un maraton al primelor opt episoade din acest cel mai recent sezon: sambata, 9 septembrie, de la ora 22:00, fanii pot revedea prima parte a sezonului 3 al spin-off-ul productiei „The Walking Dead”.

A doua jumatate a noii serii este compusa din 8 episoade.  In acest sezon, familiile Clark si Otto reusesc sa obtina o pace dificila cu Natiunea. Fostii dusmani trebuie sa gaseasca o modalitate de a supravietui impreuna. Tensiunea creste la Ferma Broke Jaw, unde militia locala este decimata, resursele se imputineaza, iar zombi strang randurile. La sud, Barajul Gonzalez este o sursa de viata nepretuita. Strand (Colman Domingo) este daramat si are nevoie de un partener pentru a folosi singura moneda de schimb care mai exista in lumea post-apocaliptica. In paralel, Daniel (Ruben Blades) a devenit din nou el soldado si o slujeste pe Lola (Lisandra Tena) si barajul, dar e inca cu gandul la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

 „Fear the Walking Dead” este al doilea cel mai urmarit serial dramatic de pe posturile de cablu din SUA. Serialul este o productie AMC Studios, avandu-i drept producatori executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero si DavidAlpert.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.