Lansari filme, Stiri

Lansare Star Wars Trilogy: I, II, III

star-wars-dvd-I-III-Ocard“I feel a great disturbance in the Force. As if millions of voices suddenly cried out in terror, and were suddenly silenced. “

Trilogia „Războiul Stelelor” – primele trei episoade- IN PREMIERA PE DVD

Titlu original: Star Wars Prequel Trilogy

 Retrăiţi aventura, luaţi parte la povestea palpitantă şi completaţi seria RĂZBOIUL STELELOR cu AMENINŢAREA FANTOMEI, ATACUL CLONELOR şi RĂZBUNEAREA SITH în premieră pe DVD!

Plină de acţiune spectaculoasă, bătălii epopeice şi dueluri palpitante cu săbii ale luminii, trilogia primelor episoade din RĂZBOIUL STELELOR este cel mai bun mod de a face cunoştinţă cu o galaxie îndepărtată. Primele trei episoade din saga RĂZBOIUL STELELOR urmăresc coborârea în întuneric a tânărului Anakin Skywalker, care se transformă din copil sclav în ucenic Jedi, apoi în Sith Lord diabolic. Această colecţie palpitantă este plină de materiale bonus, inclusiv comentariu audio din partea lui George Lucas. Orice saga are un început, iar trilogia primelor episoade din RĂZBOIUL STELELOR este modul perfect de a întregi cea mai frumoasă fantezie spaţială creată vreodată.

ETC

Începând cu 09 octombrie , ”Croods” va fi disponibil în toate magazinele de specialitate în format Blu-ray™ Combo 3D+ 2D,  Blu-ray™ 2D şi DVD.

black-wallpaper-preview-011

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.