Noutati din lumea filmului, Stiri

Jupiter’s Legacy – un nou serial Netflix cu supereroi

Jupiter’s Legacy, nou serial Netflix cu supereroi

De la Steven S. DeKnight (Marvel’s Daredevil, Spartacus, Buffy the Vampire Slayer), noul serial Jupiter’s Legacy este printre primele productii bazate pe povestile lui Mark Millar si porneste de la romanele grafice cu acelasi nume de la Millar si artistul Frank Quitely.

Povestea urmareste prima generatie de supereroi a lumii, care au primit puterile in anii 1930. Acum, in prezent, ei sunt considerati gardieni mai mari, insa copiii lor cu superputeri se straduiesc sa calce pe urmele faptelor legendare ale parintilor.

Leslie Bibb, Josh Duhamel, Ben Daniels, Andrew Horton, Elena Kampouris, Mike Wade, Matt Lanter

Steven S. DeKnight este showrunner si producator executiv, iar Mark Millar, Lorenzo di Bonaventura, Dan McDermott si Frank Quitely sunt de asemena producatori executivi. DeKnight va scrie si primul episod. Detalii despre personaje sunt mai jos:

  • JOSH DUHAMEL este Sheldon Sampson.

Sheldon Sampson (The Utopian) este liderul din poveste al echipei de supereroi The Union. Dar timpurile s-au schimbat acum, iar el nu mai intelege lumea in care traieste. Sau propria familie.

  • BEN DANIELS este Walter Sampson.

Walter Sampson (Brain-Wave) este fratele mai mare al lui Sheldon. Un om extrem de inteligent si viclean, care, spre deosebire de Sheldon, nu se teme sa isi murdareasca mainile de sange.

  • LESLIE BIBB este Grace Sampson

Grace Sampson (Lady Liberty) este sotia lui Sheldon si unul dintre cei mai puternici supereroi de pe planeta. Ea nu este intotdeauna de acord cu Sheldon, insa se straduieste sa-i echilibreze idealurile cu realitatea lumii moderne, adesea violente, in care traiesc.

  • ELENA KAMPOURIS este Chloe Sampson

Chloe Sampson este fiica lui Grace si Sheldon. Chloe respinge toate valoriloe parintilor ei si si-a construit propria cale departe de ei. O cale care ameninta tot ceea ce parintii ei au jurat sa protejeze.

  • ANDREW HORTON este Brandon Sampson

Brandon Sampson este fiul lui Grace si Sheldon. In timp ce se antreneaza sa mosteneasca manta The Utopian si sa devina noul lider The Union, el se straduieste sa calce pe urmele tatalui sau legendar.

  • MIKE WADE este Fitz Small

Fitz Small (The Flare) este spiritul The Union. In ciuda unor rani care i-au sfarsit cariera de supererou, el este in continuare unul dintre cei mai valorosi membri ai echipei. De multe ori, este singurul care ii tine impreuna in fata unei lumi din ce in ce mai ostile.

  • MATT LANTER este George Hutchence.

George Hutchence (Skyfox) a fost prietenul cel mai bun si aliatul lui Sheldon Sampson inainte sa se razvrateasca impotriva lui si a membrilor The Union. Acum este considerat cel mai mare raufacator din lume si isi planuieste razbunarea impotriva co-echipierilor care l-au tradat.

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.