Noutati din lumea filmului, Stiri

‘Mecanicul 2’: lider de incasari la box-office-ul din Romania

afis_Mecanicul2

„Mechanic: Ressurection”/ „Mecanicul 2” pe primul loc la incasarile din Romania

Inca din primul weekend petrecut pe marile ecrane din Romania, Jason Statham si-a redemonstrat statutul de superstar al filmelor de actiune, dupa ce ,,Mecanicul 2” a generat in doar cateva zile incasari de 826.189 lei in box office-ul national si un numar de 42.857 spectatori.

Continuarea actiunii de succes din 2011, „Mecanicul 2” marcheaza revenirea lui Jason Statham in rolul lui Arthur Bishop, care de aceasta trebuie sa se intoarca la profesia la care renuntase definitiv, pentru a indeplini o misiune extrem de periculoasa. Pentru a salva femeia iubita, acesta trebuie sa ucida mai multi interlopi periculosi, din colturi diferite ale lumii.

Statham se simte foarte multumit ca isi poate face singur cascadoriile. „Asa am procedat inca de la primul meu film de actiune, Curierul, cand am luat taurul de coarne si m-am ocupat singur de acest aspect atat de important in lumea filmelor de actiune. Aveam foarte multa experienta din copilarie cand ma pregatisem in tot soiul de arte martiale, gimnastica si sport, iar acest lucru chiar poate sa-ti ofere un avantaj atunci cand filmezi astfel de secvente.”, a concluzionat Jason Statham despre provocarile intalnite in timpul filmarilor pentru ,,Mecanicul 2”.

Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mecanicul 2” a avut premiera in cinematografe pe 26 august, cand a adus pe marile ecrane explozii, curse nebune si multe rasturnari de situatie.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.