Stiri, Televiziune

Into the Badlands anulat: serialul se termina cu a doua jumatate a sezonului 3

AMC VA DIFUZA IN PREMIERA NOI EPISOADE ALE SERIALULUI
”INTO THE BADLANDS” DIN 25 MARTIE DE LA ORA 22:00

AMC a anuntat ca serialul dramatic revolutionar de arte martiale, ”Into the Badlands”, se va incheia cu ultimele opt episoade, difuzate din 25 martie, de la ora 22:00.

La inceputul ultimului capitol din „Into the Badlands”, Bajie, din inchisoare, il avertizeaza pe Sunny ca nu trebuie sa se increada in Pilgrim. Dar Sunny se lupta cu decizia de a il ajuta pe Pilgrim sa deschida Camera Meridian, deoarece viata fiului sau este in joc. In acelasi timp, M.K., care inca nu si-a revenit dupa dezvaluirea ca Sunny i-a ucis mama, cauta razbunarea. Rapita de The Master, Vaduva este nevoita sa se confrunte cu trecutul ei. Intre timp, Moon se grabeste s-o salveze pe Lydia de moartea iminenta, dupa ce aceasta si-a riscat viata pentru el pe campul de lupta.

In ultimele episoade, vor iesi la lumina secrete vechi, se vor forma aliante noi, iar saga isi atinge punctul culminant intr-o batalie majora care pune capat tuturor bataliilor.

Produs de AMC Studios,”Into the Badlands” a fost creat de Alfred Gough si Miles Millar, producatori executivi, showrunneri si scenaristi.

Din distributie fac parte: Wu (Sunny), Nick Frost (Bajie), Aramis Knight (M.K.), Emily Beecham (The Widow), Orla Brady (Lydia), Ally Ioannides (Tilda), Lorraine Toussaint (Cressida), Sherman Augustus (Moon), Babou Ceesay (Pilgrim), Ella-Rae Smith (Nix) si Lewis Tan (Gaius).

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail