Lansari filme, Stiri

„In the Heart of the Sea”: premiera pe marile ecrane din 4 decembrie

  • afis IHOSTitlul original: In the Heart of the Sea
  • Gen: actiune, aventura
  • Regia: Ron Howard
  • Distributia: Chris Hemsworth, Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Tom Holland, Brendan Gleeson, Jordi Molla
  • Limba: engleza

Regizorul Ron Howard („O minte sclipitoare”) aduce din 4 decembrie pe marile ecrane aventura „In inima marii”, o poveste dramatica despre expeditia vaporului Essex, inspirata din best-sellerul omonim semnat de Nathaniel Philbrick.

In iarna anului 1820, ambarcatiunea Essex este atacata si distrusa de o balena uriasa cu o vointa distrugatoare, aparent rationala. Dezastrul maritim care s-a intamplat in realitate il va inspira pe Herman Melville sa scrie „Moby-Dick”. Insa, cartea nu relateaza decat jumatate din poveste.

„In inima marii”, pe de alta parte, surprinde dezolanta imagine de dupa asalt si lupta pentru salvare a echipajului captiv in mijlocul vastei intinderi de apa. Cei cativa supravietuitori dintr-o barca ating limita imposibilului pentru a ramane in viata. Trecand prin furtuni devastatoare, foamete, panica si disperare, oamenii vor ajunge sa puna la indoiala propria credinta, moralitatea si chiar valorile umane dupa care se ghideaza. In tot acest timp, capitanul cauta o modalitate de a se ghida in larg si de a-si duce la tarm echipajul. Secundul sau, in schimb, devine obsedat de dorinta de a captura fioroasa balena.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail