Lansari filme, Stiri

„In lipsa ratiunii”: premiera pe marile ecrane din 28 august

In afis_Irrationallipsa ratiunii

  • Titlul original: Irrational Man
  • Gen: Mister
  • Regia: Woody Allen
  • Distributia: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Jamie Blackley, Parker Posey, Sophie Von Haselberg
  • Durata: 97 minute
  • Rating: A.P. 12

Scris si regizat de catre Woody Allen, filmul „In lipsa ratiunii” este povestea unui profesor de filozofie plin de indoieli care isi regaseste pofta de viata dupa ce comite un act existential. Filmul este distribuit de Freeman Entertainment si are premiera in cinematografele din tara pe 28 august.

Profesorul de filozofie Abe Lucas (Joaquin Phoenix) se afla pe fundul prapastiei din punct de vedere emotional, motiv pentru care viata i se pare lipsita de sens. De la activismul politic pana la cursurile predate la colegiu, niciunul dintre proiectele in care s-a implicat nu a avut vreun impact major asupra cuiva. La scurt timp dupa ce se angajeaza ca profesor la colegiul dintr-un mic orasel, Abe cunoaste doua femei: pe Rita Richards (Parker Posey), o profesoara deprimata din cauza unei casnicii esuate care cauta fericirea in bratele lui si Jill Pollard (Emma Stone), cea mai buna eleva si prietena a lui. Desi isi adora iubitul, Jill este fascinata de trecutul excentric si personalitarea artistica a lui Abe. Dezechilibrele lui mentale tot mai frecvente nu fac altceva decat sa o cucereasca si mai tare pe tanara. Destinul celor doi se schimba atunci cand, din intamplare, aud conversatia unor straini.

Atunci barbatul ia o decizie radicala care il face sa se bucure din nou de viata. Insa alegerea facuta declanseaza o serie de evenimente care le va afecta atat pe Jill cat si pe Rita.

Din 28 august, Joaquin Phoenix si Emma Stone ajung impreuna pe marile ecrane din tara in drama „In lipsa ratiunii”. Filmul lui Woody Allen este distribuit de Freeman Entertainment.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail