Televiziune

HBO Max: cand este programata lansarea in Romania

HBO Max a anunțat lansarea serviciului de streaming în 27 de teritorii în prima fază a extinderii în Europa. In completarea celor 20 de teritoriilor deja confirmate, urmează a fi live în alte șapte țări în 2022 – Olanda, Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania. Pentru Romania, lansarea HBO Max este programata pentru 2022, o data exacta urmand sa fie comunicata.

HBO Max reunește producții extraordinare ale celebrelor branduri Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network și Max Originals pe o singură platformă, pentru prima dată în EuropaFilmele Warner Bros. vor fi disponibile pe HBO Max la doar 45 de zile după lansările cinematografice din teritoriile nordice în acest an, respectiv anul următor în Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, Islanda, precum și în Europa Centrală și de Est. HBO Max va avea un abonament lunar redus față de cel curent în țările nordice, menținut la prețul actual în Spania și cu o nouă ofertă anuală – 12 luni la preț de 8.

Serviciul de streaming HBO Max a fost prezentat în cadrul unui eveniment virtual. HBO Max va aduce laolaltă filme, programe pentru copii și seriale originale de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network și Max Originals pe aceeași platformă, pentru prima dată în Europa. HBO Max a anunțat că noul serviciu va fi disponibil clienților din 27 de țări în prima fază a lansării sale europene.

În cadrul evenimentului virtual de lansare a fost dezvăluit teaser-ul producției House of the Dragon, alături de imagini în premieră din Succession (sezonul al treilea) și din Peacemaker, iar actrița  Sarah Jessica Parker a anunțat într-un mesaj special că And Just Like That… va debuta în luna decembrie.

HBO Max va oferi conținut pentru toate vârstele, furnizat de branduri din familia WarnerMedia: Warner Bros., HBO, Max Originals, DC  și Cartoon Network. În premieră, fanii și abonații se pot bucura de cele mai recente blockbustere de la Warner Bros., care vor fi disponibile pe HBO Max la doar 45 de zile după lansările din cinematografe, începând cu acest an în țările nordice, respectiv de anul viitor în Spania, Portugalia, Olanda, Grecia, Islanda și țările din Europa Centrală și de Est.

Oferta de lansare a platformei HBO Max vine cu acces timp de 12 luni la prețul a 8 luni, reprezentând o reducere de peste 30%, costul lunar ajungând la aproape 5,99 €  în Spania și Finlanda. Costul unui abonamentul lunar va fi, de asemenea, redus pentru clienții din țările nordice, iar în Spania prețul va fi menținut. În plus, oferte speciale pentru clienții noi vor fi  anunțate înaintea datei de lansare – 26 octombrie.

Alături de conținutul din SUA, HBO Max va găzdui producții de divertisment de la creatori de top reuniți sub umbrela Max Originals. Printre titlurile originale viitoare se numără Kamikaze (Danemarca), Todo lo Otro (Spania), Venga Juan (Spania), Garcia! (Spania), Beforeigners sezonul 2 (Norvegia), Ruxx (România), The Informant (Ungaria), The Thaw (Polonia), Still Here (Polonia) și multe alte noutăți ce vor fi anunțate pe parcursul lunilor următoare.

HBO Max va fi disponibil pe mai multe tipuri de dispozitive, precum și în varianta desktop, accesând HBOMax.com. Plata abonamentelor se poate face prin intermediul partenerilor VISA, Mastercard și PayPal.

HBO Max înlocuiește serviciile de streaming HBO din 20 de teritorii, începând cu țările nordice și Spania în 2021, și urmate de Portugalia, Europa Centrală și de Est în 2022. Serviciul va fi disponibil pentru abonații existenți precum și pentru noii abonați (direct sau prin intermediul partenerilor).

HBO Max™ este platforma DTC a WarnerMedia și oferă divertisment de cea mai bună calitate. HBO Max aduce o mare varietate de conținut pentru toate tipurile de public și titluri aparținând unor brand-uri emblematice: HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și multe altele. Platforma de streaming a fost lansată în mai 2020 în S.U.A., înainte să se extindă în 39 de teritorii din America Latină și Caraibe în iunie 2021, iar în octombrie HBO Max se extinde în Europa, începând procesul de  înlocuire a serviciilor de streaming HBO în 20 de teritorii europene.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.