Stiri, Televiziune

‘Good Behavior: Un comportament adecvat’ primeste sezonul de la TNT

TNT a comandat al doilea sezon al serialului “Un comportament adecvat”

Turner a comandat al doilea sezon al serialului “Un comportament adecvat”, productie care ii aduce in rolurile principale pe Michelle Dockery („Downton Abbey”) si pe actorul argentiniano-spaniol Juan Diego Botto („1492 – Cucerirea Paradisului” si „El Greco”) intr-o adaptare a romanului Letty Dobesh a lui Blake Crouch (autorul romanului „Wayward Pines”).

Noul sezon va putea fi urmarit incepand cu toamna acestui an, numai la TNT.


Decizia a fost luata in urma succesului inregistrat de primul sezon.

“Un comportament adecvat” a fost urmarit in medie de 4,4 milioane de telespectatori in Statele Unite, pe toate platformele TNT.

„Un comportament adecvat” spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o escroaca ce obtine foloase materiale intr-un mod fraudulos, a carei viata o ia mereu pe un drum gresit, ca urmare a unor decizii imprudente, imprudenta fiind modul in care ei ii place sa actioneze cel mai des.  Abia iesita din inchisoare, Letty incearca sa ramana pe linia de plutire: tocmai s-a reunit cu fiul ei de doar zece ani, care a fost crescut pana acum de mama ei, Estelle (Lusia Strus); se intalneste des cu ofiterul de supraveghere, Christian (Kinney), dar ale carui motivatii de a o ajuta sunt indoielnice. Haosul revine in viata lui Letty cand afla ca un asasin (Juan Diego Botto) a fost angajat pentru a o ucide pe sotia unui barbat cunoscut. Din dorinta de a-i da planurile peste cap, Letty se va ciocni cu acest criminal, incurcandu-se amandoi intr-o relatie periculoasa.

Vizionare trailer sezonul 1:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail