Lansari filme, Stiri

Focus: premiera pe marile ecrane din 27 februarie

Warner Bros Pictures prezinta, o productie Di Novi Pictures, un film A Zaftig – „Focus”. Filmul va avea premiera in cinematografe din 27 martie si va fi distribuit de Freeman Entertainment, o companie a Warner Bros. Entertainment.

Focus” reda pe marile ecrane povestea lui Nicky (Will Smith), un maestru al escrocheriilor, pentru care viata devine si mai complicata atunci cand o intalneste pe superba Jess (Margot Robbie), o novice ambitioasa in ale inselaciunii. Acesta incepe sa ii destainuie din secretele meseriei, insa atunci cand simte ca i s-au aprins prea tare calcaiele dupa ea, Nicky rupe relatia si dispare fara urma. Trei ani mai tarziu, fosta flama, acum o adevarata femeie fatala, apare la Buenos Aires, in mijlocul unei curse cu miza mare. In mijlocul celei mai noi si mai periculoase scheme a lui Nick, ea vine si-i da planurile peste cap si sa-l scoata din joc pe maestrul escroc

FOC-01022r

„Focus” a fost scris si regizat de Glenn Ficarra si John Requa („A naibii dragoste”).  Distributia este condusa de nominalizatul la Premiul Oscar Will Smith („In cautarea fericirii”, „Ali”), Margot Robbie („Lupul de pe Wall Street”), Rodrigo Santoro (filmele „300”) si Gerald McRaney (filmul TV „House of Cards”).

Echipa din spatele camerei ii include pe directorul de imagine Xavier Grobet („Am spus destul”), production designerul Elizabeth Mickle („Cursa”), editorul Jan Kovac (serialul HBO „Curb Your Enthusiasm”) si creatorul de costume Dayna Pink si compozitorul Nick Urata, care au lucrat si pentru „A naibii dragoste”.

Apollo Robbins, poreclit „Hotul Gentleman”, a servit drept consultant, concepand si executand toate manevrele de furt.

Nu uitati ca pana sambata avem concurs in desfasurare si ofer invitatii duble la vizionartea filmului, cu sprijinul Freeman Entertainment.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail