Stiri, Televiziune

Filmele de vineri la Diva Universal

In luna martie, urmariti la DIVA filmele de vineri, in fiecare saptamana, la ora 21:00.

  • 4 martie, puteti vedea drama Fugari din calea mafiei (Driven Underground, 2015), cu Kristy Swanson, Emily Tennant Lochlyn Munro, despre o mama singura, silita sa fuga pentru a-si apara familia, dupa ce e amenintata cu moartea.

850_medium

  • 11 martie, tot de la ora 21:00, in thrillerul Alegerea Sarei (Mother Of All Lies, SUA, 2015), o adolescenta (interpretata de Francesca Eastwood – fiica celebrului Clint Eastwood) este prinsa in reteaua minciunilor cand descopera ca mama biologica pe care tocmai a regasit-o a fost condamnata pentru crima.

Mother of All Lies

  • 18 martie vedem thrillerul canadian Fiica mea a fost rapita (Stolen Daughter), cu Andrea Roth, Nicole Munoz si Matthew Kevin Anderson, in care o detectiva specializata in gasirea copiilor disparuti isi sfideaza superiorii in incercarea de a investiga rapirea propriei sale fiice adolescente.

andrea-roth-rescue-me-620x374

  • 26 martie Ne vedem in Valhalla! O drama despre o femeie silita sa se intoarca acasa, la familia ei disfunctionala, si sa se confrunte cu probleme din trecut, dupa ce fratele sau moare.

thumbnail_21101

Urmariti filmele de vineri seara la DIVA, in luna martie, vinerea, de la ora 21:00!

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.