Stiri, Televiziune

‘Fear the Walking Dead’ – sezonul doi continua de luni, la AMC Romania

Exact acum un an, in luna august, AMC si AMC Global, reteaua internationala de televiziuni marca AMC, au anuntat premiera mondiala a noului serial “Fear the Walking Dead”.

“Fear the Walking Dead” a devenit serialul cu cel mai bun debut din istoria televiziunii prin cablu, stabilind, un nou record mondial de audienta.

image003

Acum, “Fear the Walking Dead” a ajuns la sezonul 2b si va fi difuzat in premiera exclusiva pe AMC in noaptea de duminica spre luni, de la ora 04.00, in acelasi timp cu premiera din SUA si redifuzat, in reluare, luni, de la ora 22.00, pe 22 august.
Pe masura ce ne imbarcam la a doua jumatate a sezonului doi din Fear the Walking Dead, familiile Clark/Manawa, Salazar si Strand se destrama. Evenimentele care s-au petrecut pe vasul Abigail au dus personajele noastre in deriva. Acum ei trebuie sa-si gaseasca propriile cai de supravietuire. Alicia se lupta cu refuzul lui Madison de a-l lasa pe Nick sa plece, in timp ce Travis incearca sa-l protejeze pe Chris de intunericul apocaliptic care ameninta sa-l consume. Strand este pierdut in durere, iar puterea trecutului intunecat al lui Daniel a lasat-o pe Ofelia dezamagita in privinta supravietuirii si cladirii unei vieti noi.

Vizionare trailer:

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail