Stiri, Televiziune

„Fear The Walking Dead”: sneak peak

 When civilization ends, it ends fast.

Pe 23 august debuteaza la AMC Romania „Fear the Walking Dead„, spin-off al serialului care a doborat recoduri pentru o productie de televiuziune si a castigat multiple premii si nominalizari, atat pentru partea de interpretare, cat mai ales pentru machiaj.

AMC Romania pune la dispozitie publicului o scurta scena din episodul pilot, asta pentru a alimenta si mai bine curiozitatea crescuta deja de toate informatiile care vin in valuri in ceea ce priveste personajele, plotul si intriga. Asteptam cu interes sa vedem unde si cum a inceput totul. Recunosc ca sunt deja cucerita, fan fiind al „The Walking Dead” si nu imi ramane pana la premiera, decat sa imi fac propriile scenarii si sa imbrac totul in peisaje post-apocaliptice. Sau sa ma bucur de linistea dinaintea furtunii:

Prezentare primele doua episoade:

  • Episodul 101: Pilot O familie amestecata extrem de disfunctionala este fortata sa stea impreuna cand realizeaza ca epidemia despre care se vorbeste este de fapt inceputul apocalipsei zombi.
  • Episodul 102: So Close, Yet So Far Cand Madison se chinuie sa il tina pe Nick de la sevrajul chinuitor, Travis se aventureaza afara sa isi gaseasca fiul inainte ca Los Angeles sa se prabuseasca.

Vezi si...

2 Comments

    • Angela at  -  Răspunde

      multumesc tare mult! o sa raspuns saptamana viitoare, ca acum mai am unele restante de care trebuie sa ma ocup, dar primesc cu drag si provocarea ta 🙂 e foarte interesanta si imi plac si raspunsurile tale. dar mai mult imi plac intrebarile

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail