Noutati din lumea filmului, Stiri

„Fantastic Beasts and Where to Find Them” ruleaza in format IMAX si 4DX in Romania la Cinema City

fnbst_imax_1sht_2764x4227_intl_master-rev-1-670x1024Magia trece dincolo de ecranul de cinema, in salile IMAX si 4DX

„Fantastic Beasts and Where to Find Them” ne reintroduce in lumea magica desprinsa din universul Harry Potter creat de J.K. Rowling si prezinta aventurile magi-zoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) in comunitatea secreta de vrajitoare si vrajitori din New York. Si ce mod mai bun de a te bucura de aceasta aventura fantastica decat vizionand filmul in cele mai inovatoare si mai impresionante formate cinematografice IMAX si 4DX disponibile doar la Cinema City.

Ia parte la o noua aventura fantastica a lumii vrajitoresti in salile T IMAX cu cele mai mari ecrane din tara, la Cinema City din AFI Palace Cotroceni si Shopping City Timisoara.

Premiera pe marile ecrane din 16 noiembrie.

„Newt si valiza sa reprezinta un fel de poarta de intrare intr-o poveste mult mai impresionanta. Iar amploarea acesteia pe ecranul IMAX este ceva ce trebuie sa experimentezi”, spune insusi protectorul creaturilor fantastice, Newt Scamander interpretat de Eddie Redmayne.

De indata ce Newt elibereaza neastamparatele creaturi aflate in spatiul fara margini al valizei, acestea vor vraji ecranul, invadand sala de cinema. Exclusiv in IMAX® 3D, efecte vizuale cheie din film vor trece dincolo de ecran, profitand pe deplin de caracteristicile formatului IMAX: imbinarea armonioasa intre ecranul curbat imens, imaginile clare si stralucitoare, un sunet care zguduie pamantul si designul special al salii de cinema, cu scaunele asezate pe model amfiteatru, contribuind la experienta cinematografica unica IMAX si asigurand imersia totala a spectatorilor in universul filmului urmarit.

Producatorii au ales aceste efecte pentru o experienta de vizionare extrem de captivanta. “Vei intra in aceasta lume extraordinara, New York-ul anului 1926, Congresul Magic al Statelor Unite ale Americii, o lume fantastica, minunata, si ce loc mai potrivit pentru vizionare decat pe ecranul urias, cu claritatea si autenticitatea pe care formatul IMAX le ofera.”, spune producatorul filmului, David Heyman.

fantastic-beasts-and-where-to-find-them-high-quality-wallpapers

Traieste fiecare moment magic in salile 4DX ale Cinema City din 16 noiembrie 

La Mega Mall Bucuresti, City Park Constanta si Shopping City Timisoara

Vizionarea unui film in format 4DX reprezinta o experienta totala, care activeaza toate simturile, iar efectele unice 4DX, perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran, te vor face sa simti filmul pe pielea ta. In fiecare moment in care Newt isi raspandeste magia, vartejuri de vant si rafale de aer vor invada sala de cinema, iar spectatorii vor patrunde in lumea incitanta a vrajitorilor, avand parte de scene impresionante si o experienta fantastica. Efectele vizuale orbitoare, vibratiile pline de freamat si alte efecte combinate te vor transporta in mijlocul actiunii, pentru o experienta cu adevarat fantastica.

Datorita efectelor unice din sala 4DX, toate creaturile misterioase vor prinde viata, iar scena de lupta finala dintre vrajitori si Nu-Magi va fi spectaculoasa. Tensiunile dintre personaje vor fi amplificate de miscarile scaunelor mobile high-tech, precum si de efecte de mediu precum vant, ceata sau mirosuri, perfect sincronizate cu actiunea de pe ecran.

Filmul este disponibil si in format 3D in toate cinematografele Cinema City din tara.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail