Lansari filme, Stiri

Echipa „Avengers: Age of Ultron” calatoreste in jurul lumii pentru promovarea filmului

In jurul lumii cu actorii din filmul „RAZBUNATORII: SUB SEMNUL LUI ULTRON”

Actori si membri ai echipei de filmare au facut in adevarat tur in jurul lumii, odata cu lansarea filmului Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron. De la Hollywood la Times Square, si din Europa (Londra, Italia) pe continentul asiatic (Seul si Beijing), ei au calatorit pe intregul mapamond, special pentru dedicatii fani Marvel.

Traseul lor international il puteti urmari in materialul „featurette” de mai jos:

https://youtu.be/mIEeeI6gGMQ

Bazat pe renumita serie de benzi desenate „Razbunatorii”, publicata pentru prima data in 1963, filmul „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” incheie – alaturi de „Ant-Man”, care va avea premiera in iulie 2015 – Faza a Doua a Universului Cinematografic Marvel. Reunirea Razbunatorilor originali (Omul de Otel, Capitanul America, Thor, Incredibilul Hulk, Vaduva Neagra si Ochi de Soim), precum si adaugarea noilor personaje Vision, Quicksilver si Scarlet Witch, contureaza o echipa puternica si incitanta.

Filmul „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron / Avengers: The Age of Ultron” este distribuit de Forum Film Romania si a avut premiera pe 24 aprilie 2015, fiind proiectat in varianta 2D, 3D si IMAX 3D.

Trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.