Lansari filme, Stiri

Early Man: animatia are premiera la cinema

„Early Man: Tare ca Piatra” da startul campionatului dintre  epoci, de azi, la cinema

Evolutia societatii se transforma in cel mai amuzant sport pe echipe, atunci cand oponentii sunt oamenii cavernelor pe de o parte si conducatorul luxuriantului oras al bronzului pe de cealalta, in aventura animata „Early Man: Tare ca Piatra” care are premiera pe marile ecrane din 16 februarie, in varianta dublata.

Plasata in timpuri preistorice, actiunea animatiei urmareste povestea curajosului Dug, un adolescent atipic Epocii de Piatra care duce o viata linistita si monotona ca parte dintr-un trib adorabil de naiv, condus de inteleptul Bobnar.
In timp ce Dug viseaza la aventuri marete si vanatori de mamuti, Bobnar e multumit ca isi poate hrani familia cu iepuri capturati in apropierea locuintei. Cu toate acestea, pacea le este rapita in momentul in care teritoriul lor este invadat de un dusman cu arme nemaiintalnite: Lord Nooth si armata lui din Epoca Bronzului. Tiranul conducator exploreaza tinutul in cautare de metale si ii alunga pe oamenii cavernelor din caminul lor.

Intamplator, Dug este capturat si ajunge in mijlocul unui oras mult mai civilizat si evoluat, care i se pare terifiant. Tanarul este uimit de complexitatea constructiilor, dar si de ciudatul obicei al locuitorilor de a se aduna pe un stadion urias, unde urmaresc un fel de spectacol tribal, cunoscut in zilele noastre sub denumirea de fotbal.

Ingenios si curajos, Dug pune la cale planul prin care isi poate elibera locuinta si provoaca echipa Real Bronzio, adica pe neinvinsii jucatori ai orasului, la un meci decisiv de fotbal ca dovada a conflictului suprem intre civilizatii.

Animatia „Early Man: Tare ca Piatra” a intrat in productie in luna mai 2016 si a fost finalizata la sfarsitul anului 2017, iar regizorul filmului Nick Park marturiseste ca realizarea unui astfel de proiect presupune o munca titanica si are in spate o echipa uriasa.

O productie realizata in studiourile Aardman, animatia „Early Man: Tare ca Piatra” este distribuita in cinematografele din tara de catre Vertical Entertainment, in premiera, din 16 februarie.

Filmul este disponibil in 2D, dublat in limba romana.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.