Noutati din lumea filmului, Stiri

De ce nu trebuie sa ratezi animatia „Vaiana” – cel mai nou proiect Disney

afis_vaiana„Vaiana” – detaliile picante care fac aventura animata din Oceania de neuitat

Cel mai recent film al Walt Disney Animation Studios, „Vaiana” – care spune povestea unei cautari in largul oceanului – a fost un amplu efort de productie, nelipsit de momente amuzante si scene picante.

Filmul „Vaiana” este distribuit de Forum Film Romania.

Premiera animatiei a fost pe 25 noiembrie 2016, fiind distribuit in varianta dublata, 2D si 3D.

In regia lui Ron Clements si John Musker, filmul de animatie reda aventura unei navigatoare innascute – Vaiana.

Aceasta porneste in cautarea unei insule legendare din Oceania, calatorie de-a lungul careia intalneste un semizeu si are parte de experienta vietii, care o va transforma complet.

Iata CINCI motive pentru care fac productia de neratat:

  1. Costume inspirate dinlegendele si culturile Oceaniei: premisa se bazeaza pe premisa ca oceanul nu separa, ci uneste insulele si oamenii. Vaiana poarta sapte tipuri de costumatii, printre care se remarca si vestimentatia traditionala din insulele Oceaniei.
  2. O lume bio luminiscenta: un personaj exotic este Tamatoa, un crab cu probleme serioase privind stima de sine, care traieste intr-o bizara lume bio luminiscenta.
  3. Personajul oceanic: echipa de productie a creat o instalatie speciala, de peste 15 metri, care sa o ajute sa faca animatiile in largul oceanului. Specialistii in efecte speciale au adaugat apa, stropii, picaturile.
  4. Cocosul Heihei – un personaj destept si obraznic, dar producatorii au decis ca ii lipsea doza de unicitate. Unii au vrut sa renunte la personaj, in vreme ce altii au cerut sa ramana in film. Pana la urma au ajuns la un consens: cocosul a ramas, dar IQ-ul i-a fost semnificativ redus.
  5. Cerul de acum 2.000 de ani: echipa de productie a apelat la ajutorul astronomilor, care au documentat in detaliu scenariul acesta si au facut o lista cu toate stelele care au fost vizibile pe cer, in largul Pacificului, acum 2.000 de ani.

Vizionare trailer:

 

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.