Noutati din lumea filmului, Stiri

Cumpara primele bilete pentru ‘Warcraft’ si primesti un card cadou

S-au pus in vanzare biletele pentru evenimentul cinematografic al lunii iunie, Warcraft: Inceputul.

Filmul are premiera premiera pe 10 iunie 2016 si este distribuit de Ro Image.

In perioada 26 mai – 19 iunie 2016, pentru fiecare bilet pentru filmul Warcraft. Inceputul cumparat la cinematografele participante – Grand Cinema & More Baneasa, Hollywood Multiplex Bucuresti Mall si MOVIEPLEX CINEMA – veti primi un card-cadou cu care veti putea activa jocul World of Warcraft pe contul de Battle.net, primind astfel acces la jocul de baza plus expansion pack-uri.

Aceasta promotie va fi valabila in limita stocului disponibil. Codurile vor fi valabile pentru conturile Battle.net fara alta activare sau abonament World of Warcraft anterioara.

Activarea codului va putea fi realizata pana la 1 august 2016.

unnamed

Taramul magic Azeroth se afla in prag de razboi cand civilizatia care il populeaza se infrunta cu cea mai temuta rasa de invadatori: razboinicii Orci, care fug din lumea lor aflata pe moarte, pentru a coloniza o alta lume.Cand se deschide portalul care leaga cele doua lumi, o armata e pusa fata in fata cu distrugerea, si cealalta, cu extinctia. Aflati in tabere opuse, doi eroi se vor infrunta intr-o batalie care va decide soarta familiei, poporului si caminului lor. Asa incepe o poveste epopeica despre putere si sacrificiu, in care razboiul are multe fete, si unde fiecare lupta pentru ceva.Regizat de Duncan Jones (Moon, Source Code) dupa un scenariu scris de Charles Leavitt si Duncan Jones, filmul ii are ca protagonisti pe Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky si Daniel Wu.

In rolurile principale apar Travis Fimmel, Paula Patton, Ben Foster, Dominic Cooper, Toby Kebbell, Ben Schnetzer, Rob Kazinsky si Daniel Wu.

Vizionare trailer:

Vezi si...

1 Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.