Noutati din lumea filmului, Stiri

Cinema City cauta copii talentati sa isi imprumute vocea unei animatii 3D

Cinema City Micile Voci Mari 2Ai un copil super-talentat si spontan, caruia ii plac filmele? Ofera-i sansa de a ajunge vedeta.

In luna septembrie, in cadrul celei mai noi campanii dedicate copiilor entuziasti si ambitiosi, dornici sa ajunga viitoare staruri si care au intre 8 si 16 ani, Cinema City cauta „Micile Voci Mari”, oferindu-le acestora ocazia extraordinara de a dubla doua personaje dintr-un celebru film de animatie.

Daca in desenele clasice se punea accentul pe apropierea vocii actorului de specificul personajului animat, in ultima perioada, la crearea povestii se iau in considerare si cei care urmeaza sa interpreteze vocile, iar ei sunt de obicei actori foarte cunoscuti. Cinema City Romania insa doreste sa descopere noi voci si de aceea demaram o campanie inedita. Dorim sa gasim vocea potrivita si ii provocam pe parinti sa isi inscrie copiii la concursul nostru. Vor avea parte de o experienta speciala, pentru ca personajele sunt simpatice si replicile sunt amuzante. Copiii se vor distra si vor avea parte de o sansa reala de a face parte dintr-o echipa de actori”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City Romania.

In prima etapa de concurs, in perioada 11 septembrie – 30 septembrie, Cinema City organizeaza o preselectie in urma careia vor fi alesi 10 copii (cinci fete si cinci baieti) care vor avea ocazia sa dea o proba intr-un studio de inregistrari alaturi de profesionisti. Tot ce trebuie sa faca parintii este sa acceseze platforma micilevocimari.cinema-city.ro, unde sa inscrie copilul la concurs si sa il pregateasca pentru proba de voce. Ulterior, trebuie sa aleaga unul dintre cele patru filme disponibile pe platforma, sa descarce textele pe care copilul urmeaza sa le citeasca iar apoi, copilul se va inregistra interpretand propria versiune de dublaj.

Patru filme despre prietenie, eroi de basm, magie si speranta pot alege concurentii pentru sustinerea probei: „Pene Galbene 3D”, „Mune: Gardianul Lunii 3D”, „Blinky Bill: Koala cel poznas 3D” si „Albinuta Maya 3D”.

In final, cei mai talentati doi copii (o fata si un baiat) isi vor vedea visul implinit si vor dubla cate un personaj din superproductia „The Snow Queen – Craiasa Zapezii 3D”, care va avea premiera in Romania in luna noiembrie a acestui an.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail