Noutati din lumea filmului, Stiri

Cinema City a deschis la Piatra Neamt al treilea cinematograf din lista inaugurarilor de anul acesta

Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din Romania, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinema din Europa – a inaugurat un nou multiplex al companiei, localizat in Shopping City Piatra Neamt

Inaugurarea cinematografului din Piatra Neamt reprezinta ultima lansare a companiei de anul acesta, dupa alte doua deschideri de succes care au marcat trei premiere importante din Romania: al 2-lea IMAX, al 3-lea 4DX din cele doar 300 din intreaga lume, precum si noul concept VIP Cinema Ultra All Inclusive.

Astfel, Cinema City incheie un nou an cu lansari record si o investitie cumulata in valoare totala de 21 de milioane de dolari, acoperite de companie impreuna cu dezvoltatorii centrelor comerciale.

cinema-city_shopping-city-piatra-neamt-3

Cinema City numara acum 24 de locatii in Romania, odata cu cele trei noi deschideri din 2016: Shopping City Timisoara (unic in Europa Centrala si de Est si unul dintre putinele din lume ce reuneste sub acelasi acoperis cele mai inovatoare si impresionante tehnologii cinematografice actuale: IMAX si 4DX si ParkLake Bucuresti (care include noul concept VIP Cinema Ultra All Inclusive, o adevarata experienta cinematografica gourmet) si Shopping City Piatra Neamt.

Cinema City a continuat si anul acesta sa aduca adevarata experienta cinematografica mai aproape de romani, noul cinematograf din Piatra Neamt reprezentand inca o promisiune tinuta. Noua locatie Cinema City are 6 sali complet digitalizate 2D si 3D, si un total de 992 de locuri.

In noul multiplex, locuitorii din Neamt se vor putea bucura acum de cele mai spectaculoase productii cinematografice, pe care le vor putea urmari in acelasi timp cu cinefilii din alte colturi ale lumii, odata cu lansarea lor internationala. Si pentru ca fiecare cinefil este important pentru Cinema City, filmele vor rula indiferent de numarul de spectatori din sala, chiar si pentru o singura persoana.

Mai multe detalii pe www.cinemacity.ro

cinema-city_shopping-city-piatra-neamt-1

 

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail