Lansari filme, Stiri

Ce stim pana acum despre continuarea „Love Building”

Daca v-a placut prima experienta cu terapii de cuplu via „Love Building„, regizat de Iulia Rugina, va anunt curioasa ca filmul beneficiaza de un sequel! Distribuita de Freeman Entertainment, comedia romantica ii aduce impreuna din nou pe Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta.

Actiunea filmului se muta la munte de data asta, in plin sezon de iarna, cu doar cateva zile inainte de petrecerea Anului Nou. Intalnim alte noua cupluri cu probleme, la doar sase luni de la primele sedinte de terapie, dar cei trei terapeuti infrunta probleme si mai mari. Fara sa uite problemele trecutului, este clar ca fiecare trebuie sa-si faca ordine in viata si sa invete sa urmeze sfaturile pe care le-au oferit altora. Va prezint mai jos tot ce am reusit sa aflam pana acum despre „Alt Love Building”:

– premiera filmului este pe 26 decembrie

– filmul marcheaza primul lungmetraj realizat de Actoriedefilm.ro in colaborare cu reputatul director de imagine Vivi Dragan Vasile

– Ben Cross (,,Chariots of Fire”, ,,Star Trek”, serialul ,,Banshee”), un actor de Oscar, sustine distributia

– Dragos Bucur formeaza un cuplu alaturi de actrita Adina Stetcu

– Cel mai timid terapeut din tabara de reparat relatii, Cristian Lazurean, personajul interpretat de Alexandru Papadopol, va deveni tatic.

 

Mai sus aveti cateva instantanee din filme.

Articolul va fi actualizat pe masura ce sa afla mai mult informatii.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.