Lansari filme, Stiri

Cars 3 – premiera pe marile ecrane din 16 iunie

„Cars 3 / Masini 3”, un film despre ambitie, revenire si ajutorul nepretuit al unui mentor

In noul film din seria de animatie „Masini”, produs de Disney-Pixar, il regasim pe Fulger McQueen, un veteran al sportului iute, luptand sa revina in mijlocul cursei si avand de infruntat ambitia unei tinere generatii de piloti mult mai rapizi si siguri pe ei.

Filmul „Cars 3 / Masini 3” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 16 iunie 2017, fiind disponibil in format 2D si 3D, varianta dublata.

Despre personajul principal si poveste

Desi este genul de sportiv increzator, Fulger McQueen simte ca prezenta noii generatii de cursieri il provoaca sa arate din nou ce poate. Pentru a reda cat mai bine lupta pe care o duce un veteran al unui sport ca sa revina in cursa, realizatorii „Masini 3” l-au consultat pe Jeff Gordon, un reputat campion al NASCAR si pe seful echipei lui, Ray Evernham.

Nici Fulger McQueen nu isi poate imagina ca ar putea sa faca altceva in viata. Insa, pentru a reveni in cursa are nevoie de ajutorul unei tinere tehniciene, Cruz Ramirez, care are propriul plan sa castige. Cruz Ramirez este foarte bine pusa la punct cu noile tehnologii din domeniu si stie exact cum sa ii motiveze pe piloti. Fulger McQueen, insa, e de moda veche si isi da seama ca el si tehniciana au acelasi scop, dar vad drumuri complet diferite pentru a ajunge la el, iar asta e in sine o provocare.

Revenirea la origini

Ca sa revina rapid in joc si sa iasa din nou pe primul loc, Fulger McQueen decide sa revina la origini, reamintindu-si de sfaturile intelepte pe care obisnuia sa i le dea mentorul lui, raposatul Fabulosul Hudson Hornet. Asa decide sa apeleze la mentorul antrenorului lui, Doc, care il ajuta sa redescopere importanta mentoratului. Realizatorii noului film s-au inspirat nu numai din cele spuse de antrenori reali, ci si din propriile vieti. „

Cars  3: un tribut adus primei animatii „Masini”

Relatia speciala dintre Doc si Fulger McQueen, dar si impactul pe care acesta il joaca in viata pilotului, recreeaza emotia aceea speciala pe care o transmitea primul film din seria „Masini”.  Primul „Masini” a avut un impact puternic asupra fanilor francizei, mai ales datorita legaturilor puternice dintre personaje, in vreme ce al doilea film din serie a fost mai degraba o pelicula poznasa, plina de aventura si andrenalina. Acum, al treilea film e si o forma de reintoarcere la origini, un tribut adus primului film din serie.

Imagini pentru cars 3 stills

IGN Africa

Primele doua filme din franciza, „Masini” (2006) si „Masini 2” (2011) au obtinut cumulat mai mult de 1 miliard de dolari americani la box office-ul din intreaga lume, cel de-al treilea fiind asteptat sa se bucure de un succes similar. Seria „Masini” a fost premiata cu un Glob de Aur la categoria Cel mai bun film de animatie, iar compozitorul Randy Newman a castigat un Grammy pentru „Our Town”, la categoria Cel mai bun cantec scris pentru un film, televiziune sau alt tip de media.

„Masini 3” ii are in distributie pe Owen Wilson, vocea lui Fulger McQueen, Cristela Alonzo, care ii da viata lui Cruz Ramirez si pe Armie Hammer, vocea tanarului ambitios Jackson Storm, iar aparitia surpriza este vocea pilotului de Formula 1 Lewis Hamilton.

Filmul este dedicat pilotilor NASCAR, patru dintre personajele acestei pelicule fiind bazate pe povestile unor campioni ai cursei.

Povestea: atacat de o noua generatie de masini de curse rapide, legendarul McQueen este deodata eliminat din sportul pe care il iubeste. „Se confrunta cu genul de intrebari pe care multi sportivi si le pun mai tarziu in cariera lor. Pentru a reveni in joc, va avea nevoie de ajutorul unei tinere mecanice pasionate, Cruz Ramirez, care are propriul ei plan pentru a castiga. Numarul 95 mai are inca multe de aratat si va testa inima campionului pe cea mai mare platforma de curse din Cupa Piston.

Vizionare trailer:

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.