Noutati din lumea filmului, Stiri

„Captain America: Civil War”: Marvel anunta inceperea filmarilor

STUDIOURILE MARVEL AU INCEPUT FILMARILE LA “CAPITANUL AMERICA: RAZBOIUL CIVIL”

Studiourile Marvel au inceput filmarile in Studiourile Pinewood din Atlanta, Georgia, pentru „Capitanul America: Razboiul Civil”, cea de-a treia parte din franciza cu supereroi. Pelicula va fi filmata in locatii din Atlanta, Georgia, care reprezinta baza productiei filmului, precum si in locatii din Germania, Puerto Rico si Islanda.

Planificat a fi lansat in Statele Unite pe 6 mai 2016, filmul „Capitanul America: Razboiul Civil” este regizat de Anthony si Joe Russo dupa un scenariu de Christopher Markus si Stephen McFeely. In film se reintorc actorii Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Paul Bettany, Jeremy, Don Cheadle si Elizabeth Olsen.

Dupa debutul sau in filmul Marvel „Ant-Man/Omul-Furnica” pe 17 iulie 2015, Paul Rudd va avea prima sa aparitie alaturi de Razbunatori drept Scott Lang/Omul-Furnica in „Capitanul America: Razboiul Civil”.

civil-war

Filmul reia povestea din punctul unde a fost lasata de „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron”, unde Steve Rogers conduce o noua echipa de Razbunatori, care se lupta pentru a proteja umanitatea. Dupa ce inca un incident international in care sunt implicati Razbunatorii are drept efect victime colaterale, presiunea politica este in crestere pentru a stabili un sistem si o structura de guvernare care sa determine cand este nevoie de serviciile echipei. Noul status quo produce o ruptura intre Razbunatori, in timp ce acestia incearca sa protejeze lumea de un nou raufacator ticalos.

Recent, Studiourile Marvel au continuat seria de succese fara precedent odata cu lansarea filmului „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron”. Filmul a inregistrat in SUA cel de-al doilea cel mai mare succes de box office din toate timpurile, obtinand in weekendul de deschidere 191,3 milioane de dolari. De asemenea, filmul s-a lansat pe locul 1 in fiecare tara unde a avut premiera.

Iron Man and Captain America face off in this double truck panel from the upcoming comic book release "Marvel: CIvil War" --- DATE TAKEN: rcd 04/06 No Byline  Marvel Comics , Source: Jeffrey Klein: 212.981.5189    HO   - handout  ORG XMIT: ZX46848

Iron Man and Captain America face off in this double truck panel from the upcoming comic book release „Marvel: CIvil War” – DATE TAKEN: rcd 04/06 No Byline Marvel Comics , Source: Jeffrey Klein: 212.981.5189 HO – handout ORG XMIT: ZX46848

 

Vezi si...

1 Comment

 1. Leonard at  -  Răspunde

  Cred ca va fi un film foarte bun! Multumim admin

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail