Stiri, Televiziune

Cand incepe Fear the Walking Dead: serialul revine la AMC Romania cu sezonul 3

Serialul original marca AMC „Fear the Walking Dead” va reveni cu a doua parte a sezonului 3 pe 10 septembrie la ora 04:00, ora Romaniei

A doua jumatate a acestei serii va fi compusa din 8 episoade. „Fear the Walking Dead” este al doilea cel mai urmarit serial dramatic de pe posturile de cablu din SUA si este o productie AMC Studios, avandu-i drept producatori executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero si David Alpert.

Cand incepe Fear The Walking Dead

In a doua jumatate a sezonului 3 din „Fear the Walking Dead”, familiile Clark si Otto reusesc sa obtina o pace dificila cu Natiunea. Fostii dusmani trebuie sa gaseasca o modalitate de a supravietui impreuna. Tensiunea creste la Ferma Broke Jaw, unde militia locala este decimata, resursele se imputineaza, iar zombi strang randurile. La sud, Barajul Gonzalez este o sursa de viata nepretuita. Strand (Colman Domingo) este daramat si are nevoie de un partener pentru a folosi singura moneda de schimb care mai exista in lumea post-apocaliptica. In paralel, Daniel (Ruben Blades) a devenit din nou el soldado si o slujeste pe Lola (Lisandra Tena) si barajul, dar e inca cu gandul la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

Ramaneti la curent cu noutatile despre noile episoade din serialul original marca AMC „Fear the Walking Dead” aici.

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail