Stiri, Televiziune

Benedict Cumberbatch si Jonny Lee Miller vin la AXN ca Sherlock

Benedict Cumberbatch si Jonny Lee Miller vin la AXN in rolurile Sherlock – acestia sunt buni prieteni in realitate

Cum au devenit prieteni cei doi actori

Benedict Cumberbatch si Jonny Lee Miller, sex-symbols la Hollywood, ambii cu propria reinterpretare a atitudinii faimosului personaj Sherlock Holmes, sunt prieteni buni inca din 2011, cand au jucat impreuna pentru productia Frankenstein, regizata de Danny Boyle (Slumdog Millionaire, Trainspotting, 127 Hours).

In februarie-martie 2011, cei doi au intrepretat, in seri alternative, atat pe Victor Frankenstein cat si pe creatura acestuia, la Royal National Theatre din Londra. Pentru interpretarea acestui rol, cei doi au fost laureati la Premiile Olivier de catre Societatea londoneza de teatru. Jonny Lee Miller a acceptat premiul din partea amandurora, Cumberbatch fiind ocupat cu filmarile pentru The Hobbit si Star Trek 2.

  •   Jonny Lee Miller despre Sherlock jucat de Benedict Cumberbatch

Imi place foarte mult ce a facut Benedict din Sherlock. Dupa fiecare episod, il sun si vreau sa vorbesc cu el despre tot ce am vazut.” Intr-o alta discutie, cu The Mirror, despre parerea lui Cumberbatch despre Elementary, Miller spune: “Benedict m-a sustinut in acest proiect si vreau sa il reasigur de cat de diferit este proiectul nostru de al lui.”

  • Benedict Cumberbatch despre Sherlock interpretat de Jonny Lee Miller

Jonny m-a intrebat daca sunt de acord cu el in proiectul Elementary. L-am intrebat care sunt asemanarile. Si mi-a spus ca ambele sunt interpretari moderne ale povestii. Apoi el a zis: Lucy Liu o sa fie Dr. Watson. Si am zis: oh… Eu cred ca exista loc pentru ambele povesti. Nu ma simt in niciun fel amenintat de existenta proiectului si ii urez mult succes lui Jonny.

Despre cele doua proiecte Elementary /Sherlock si Dr. Watson si Sherlock

Noile sezoane ale ambelor seriale au premiera pe 27 martie, pe AXN, incepand cu ora 21:00 (Sherlock) si 23:00 (Sherlock si Dr. Watson).

> Sherlock incepe de la ora 21:00

se afla la al patrulea sezon. Fiecare sezon are cate 3 episoade, iar fiecare episode dureaza cate o ora jumatate, fiind mai degraba un film scurt decat un episode obisnuit de TV. Episoadele din fiecare sezon au legatura unul cu celalat, intriga fiind, de regula, rezolvata la finalul sezonului. Inaintea celui de-al patrulea sezon a existat un episod special (Mireasa monstruoasa/ Sherlock: The Abominable Bride), difuzat intre sezoane.

> Sherlock si Dr. Watson incepe de la ora 23:00

(Elementary) este la cincilea sezon, cu cate 24 de episoade/ sezon, fiecare de cate 45 min. Este un serial procedural, in care perechea Sherlock – Dr. Watson (Jonny Lee Miller si Lucy Liu), rezolva in fiecare episod cate un puzzle.

Loading...

Vezi si...

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Concurs

CineAmator pe Facebook

Primește articolele pe mail